konec FC Trinity Zlín – AC Sparta Praha
2:3
(0:2)
Komentuje: Roman Zajíček
 
59
Zlín právě vstřelil branku! Drama je na světě. LIBOR KOZÁK pokutový kop zahrál s jistotou. Míč poslal k pravé tyči, kam sice Kovář šel, ale neměl šanci jej vytěsnit mimo bránu.
 
54
Zlín právě vstřelil branku! Střídající Slončík oživil hru svého týmu, byť je výsledek pro Zlín stále hodně nepříznivý. Domácí se však dočkali pěkné kombinační akce a jsou zase ve hře. Vukadinovič poslal z pravé strany míč na hranici vápna, kde operoval ROBERT HRUBÝ a jeho přesná střela k pravé tyči nedala Kovářovi šanci reagovat.
 
51
Sparta právě vstřelila branku! Hosté vedou už výraznějším rozdílem. Kairinen zahrál opět perfektní roh, tentokrát na přední tyč, kde jej ještě prodloužil Zelený a na brankové čáře důrazně zakončil TOMÁŠ ČVANČARA. Možná už byl míč za čárou, ale prozatím se z druhé své branky v zápase raduje Čvančara.
 
27
Sparta právě vstřelila branku! Hosté vedou již dvoubrankovým rozdílem. Kuchta vyhrál osobní souboj, našel TOMÁŠE ČVANČARU, který nejprve z dálky otestoval pozornost Rakovana. Zlínský gólman však vyrazil míč pouze před sebe a Čvančara jej na druhý pokus uklidil do sítě.
 
2
Sparta právě vstřelila branku! Tak to je neuvěřitelný úvod a šok pro tým Pavla Vrby. Kairinen zahrával rohový kop, který na malém vápně prodloužil Vitík. Před brankou stál zcela volný LADISLAV KREJČÍ ML., který už jen v pohodě doklepl míč do prázdné brány.