konec FC Zbrojovka Brno – FC Baník Ostrava
2:1
(1:0)
Komentuje: Roman Zajíček
 
80
Baník právě vstřelil branku! Deset minut před koncem je zaděláno na drama. Z levé strany se povedl přesný centr Fleišmanovi, jehož pas propadl za hranici velkého vápna. Na něm se k přízemní střele dostal střídající MATĚJ ŠÍN a Berkovec plachtil k pravé tyči marně.
 
65
Brno právě vstřelilo branku! A podívejte se na to. První vážnější šance Zbrojovky ve druhém poločase končí druhým gólem. A kdo u toho byl? Ano, opět JAKUB ŘEZNÍČEK. Celou situaci ale báječně vymyslel Hladík, který se nadvakrát uvolnil po levé straně, byť to nebylo snadné. Nejprve sice jeho střela neprošla, pak už ano a odražený míč uklidil do sítě brněnský kapitán.
 
9
Brno právě vstřelilo branku! Čekání na branku trvalo jen devět minut. Domácí byli v útoku, drželi míč a rychle zakombinovali. JAKUB ŘEZNÍČEK se dostal na malé vápno, kde ho našel parádně z pravé strany Alli a nebylo co řešit. Brněnský kapitán uklidil svůj dvanáctý letošní gól do sítě. Situaci ještě řešil drobnou kontrolou VAR, ale gól bude podle všeho platit. Asistence: Wale Musa Alli.