konec SK Slavia Praha – FC Trinity Zlín
3:0
(2:0)
Komentuje: Michal Luxa
 
87
Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Ondřej Kolář, přichází Přemysl Kovář.
 
84
Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Robert Hrubý, přichází Jan Hellebrand.
 
78
Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Róbert Matejov, přichází Jakub Kolář.
Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Ivan Schranz, přichází Srdjan Plavšić.
Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Ondřej Lingr, přichází Daniel Fila.
 
73
Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Tomáš Holeš, přichází Ibrahim Benjamin Traoré.
Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Stanislav Tecl, přichází Yira Sor.
 
67
Také Zlínští vstřelili branku, která pro ofsajd nemohla platit! Lamin Jawo vymyslel kolmou přihrávku na pravou stranu vápna, kde byl v náběhu Rudolf Reiter, jehož pokus zamířil přesně ke vzdálenější tyči. Ondřej Kolář byl už jen v pozici diváka, ale měl štěstí na své straně – gól Fastavu neplatí!
 
64
Slavia právě vstřelila branku!
Sešívaní mířili do otevřené obrany a vyřešili celou situaci na jedničku! Stanislav Tecl posunul balon na pravou stranu šestnáctky, odkud Ivan Schranz přihrával na zadní tyčku, kde se nacházeli Lukáš Provod a především PETER OLAYINKA. Asistence: Ivan Schranz.
 
63
Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Youba Dramé, přichází Lamin Jawo.
 
62
Dalším pokuse zpoza vápna se prezentoval Alexander Bah, jehož pokus vyrazil Matej Rakovan. Následný centr mířil na zadní tyčku, kde byl dostoupený David Jurásek, jenž hlavičkoval vedle branky.
 
60
Ondřej Lingr zachytil balon a udělal s ním pár rychlých kroků. Až za šestnáctkou se odhodlal stejný hráč ke střele, která mířila jen těsně nad břevno Rakovanovy branky.
 
56
Až na levém křídle se nacházel stoper David Hovorka, jehož přízemní centr zamířil k soupeři. Slavia se rychle k míči vrátila a Lingův tečovaný pokus mířil do branky. Jenomže Matej Rakovan předvedl parádní zákrok, jelikož se stihl vrátit do správné pozice.
 
55
Tomáš Holeš obral o míč soupeře a za vápnem se balonu chopil Lukáš Provod. Jeho krásné zakončení letělo ke vzdálenější tyči, kam se včas dostal také Matej Rakovan.
 
46
Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Antonín Fantiš, přichází Rudolf Reiter.
Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Vachtang Čanturišvili, přichází Martin Fillo.
 
43
A znovu hrozila Slavia! Na přihrávku si v pokutovém území naběhl Ondřej Lingr, který trefil vybíhajícího Mateje Rakovana. Kdyby sešívaný záložník zvedl hlavu, viděl by osamoceného Davida Juráska.
 
42
Za vápnem si přehodil míč na pravou nohu Robert Hrubý, který směřoval zakončení k pravé tyči. Jenomže Ondřej Kolář celou situaci dobře viděl a balon vyrazil ke spoluhráči.
 
36
Slavia právě vstřelila branku!
Matej Rakovan si tento gól za rámeček nedá, jelikož inkasoval velmi lacinou branku! LUKÁŠ PROVOD si od postranní lajny navedl míč za šestnáctku a vystřelil přímo na hostujícího brankáře. Jenomže Rakovanovi proskočil balon mezi nohama až do sítě. Asistence: Alexander Bah.
 
32
Slavia právě vstřelila branku!
Tahle branka už platit bude a Slavia jde do vedení! Z pravé strany odcentroval Alexander Bah a do volného prostoru si nabíhal STANISLAV TECL, jenž předskočil bránícího hráče a zamířil k bližší tyči – 1:0. Asistence: Alexander Bah.
 
30
Výrok pomezního rozhodčího byl správný a proto stav zápasu zůstává neměnný, jelikož přihrávku ještě tečoval nejspíše Ivan Schranz.
 
29
Přihrávka domácího celku mířila za obranu, kam si také nabíhal Stanislav Tecl. Domácí kapitán podstřelil vybíhajícího Mateje Rakovana. Ovšem praporek pomezního rozhodčího šel nad hlavu, a tak se zkoumá video!
 
28
Žlutou kartu dostává Vachtang Čanturišvili (FC Fastav Zlín).
 
20
Z velké dálky se do balonu opřel Tomáš Holeš, jehož pokus pěkně plachtil vzduchem, ale také velmi rychle padal. A tak musel reagovat Matej Rakovan, který celou situaci raději jistil.
 
13
Ivan Schranz prostrčil míč na levou stranu šestnáctky, kam si nabíhal slavistický kapitán. Stanislav Tecl okamžitě pálil, avšak jenom do připraveného Mateje Rakovana.
 
3
Slavia po přihrávce Davida Hovorky byla pod tlakem, ale Zlín netrefil prázdnou branku Praženů. Zlín totiž nezvládl kombinaci před šestnáctkou. Po chvíli se přeci dostal do vápna, ale Draméův pokus byl zablokovaný.