konec Bohemians Praha 1905 – FC Baník Ostrava
0:2
(0:0)
Komentuje: Martin Augustin
 
90+1
Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Šimon Falta, přichází Petr Jaroň.
 
90
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Roman Květ, přichází Josef Jindřišek.
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Martin Dostál, přichází Dominik Hašek.
 
83
Baník právě vstřelil branku!
Domácí po Hronkově vyloučení ve snaze srovnat stav zcela otevřeli obranu. Toho nyní Baník využil. LADISLAV ALMÁSI si naběhl na přihrávku za obranu, zbavil se stopera Bederky a přesnou střelou k levé tyči překonal Valeše – 0:2.
 
82
David Buchta šel po chybě domácích sám na Valeše. Chtěl domácího brankáře obejít, ale tne jeho kličku přečetla balón mu sebral z kopačky!
 
81
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází David Puškáč, přichází Michael Ugwu.
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Antonín Vaníček, přichází Matěj Koubek.
 
80
Další velká nepříjemnost pro domácí! Druhou žlutou kartu uviděl za zákrok na Kaloče Petr Hronek a to znamená také vyloučení. Zelenobílí budou dohrávat o deseti.
 
75
Baník právě vstřelil branku!
Hosté jdou dovedení! Už to vypadalo, že se domácí po útočné snaze Baníku ubrání, ovšem Antonín Vaníček u brankové čáry zřejmě podcenil situaci a nechal se tam obrat o balón Dominikem Janoškem. Ten nahrál na Šimona Faltu, který následně odcentroval na Ladislava Almásiho, jehož hlavičku ještě Valeš vytlačil na břevno, ale dobíhající NEMANJA KUZMANOVIĆ míč zblízka doklepl do sítě.
 
66
Obrovská šance domácích! Antonín Vaníček výtečně zapracoval na pravé straně a odcentroval. Naskakující Puškáč nedosáhl, ovšem balón propadl k bránícímu Ndefemu, kterého otravoval Beran tak, že obránce Baníku balón posunul jen na Romana Květa, který z tak pěti metrů neprocpal míč do brány!
 
66
Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Jiří Boula, přichází Dominik Janošek.
 
63
Vše se uklidnilo alespoň tak, že se může hrát. Po rohovém kopu nakrátko přišel centr Romana Květa, který si našel David Puškáč. Ten v zatím největší šanci klokanů v utkání hlavičkoval vedle levé tyče z Laštůvkova pohledu!
 
62
Fanoušci Baníku se dostali do potyčky s pořadateli a rozhodčí přerušil hru! K sektoru hostí přibíhá kapitán Ostravy Jan Laštůvka, který se snaží situaci uklidnit.
 
57
Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Jiří Klíma, přichází Ladislav Almási.
Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Arťom Koncevoj, přichází David Buchta.
 
55
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází David Bartek, přichází Michal Beran.
 
53
Po rohovém kopu odvracel Köstl míč na hranici šestnáctky, kde si ho našel Jiří Boula. Jeho volej měl dobré parametry, ovšem Martin Dostál ho dokázal zablokovat! Následně ještě přišel centr Pokorného a hlavička jednoho ze spoluhráčů, kterou snadno lapil Valeš.
 
45
Hugo Jan Bačkovský obdržel za své počínání žlutou kartu. Byť je dnes jen náhradníkem, tak se vyžlutil pro příští ligový duel klokanů.
 
42
Centr Květa se snesl na hranici šestnáctky, kde byl ale připravený Klíma. Po jeho hlavičce se balón dostal k Arťomovi Koncevojovi, který táhl protiútok do rozhozené obrany soupeře. Mohl i nahrávat, ovšem na levé straně šestnáctky volil individuální zakončení, které ve skluzu zablokoval Květ!
 
36
Petr Hronek přišlápl kopačku Klímy a jako první dnes viděl žlutou kartu.
 
15
Daniel Köstl zahrál ve vlastním pokutovém území rukou. Míč mu na ni ale propadl v situaci, kdy ho před tím vůbec neviděl. Rozhodčí vše konzultuje s VARem...