konec FC Fastav Zlín – SFC Opava
3:1
(2:1)
Komentuje: Lukáš Mihal
 
90+1
Nastavují se tři minuty.
 
90
Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Tomáš Poznar, přichází Ondřej Bačo.
 
90
Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Róbert Matejov, přichází Martin Cedidla.
 
86
86. Železník mohl snížit, téměř jistému gólu zabránil Simerský
 
86
Nyní už se ale Lukáš Železník do šance dostal a mohlo z toho být snížení! Po přihrávce okamžitě zakončoval z hranice šestnáctky, mířil k pravé tyči, ale do jeho rány se skvěle vložil jeden z bránících hráčů, který tak zabránil téměř jistému gólu!
 
83
83. Žídek pouze přestřelil bránu Stanislava Dostála
 
80
Žlutou kartu dostává Štěpán Harazim (SFC Opava).
 
80
80. Fendrich zasáhl proti střele Fantiše
 
78
Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Jakub Janetzký, přichází Lamin Jawo.
 
68
Střídání v týmu SFC Opava: ze hřiště odchází Bojan Dordić, přichází Karol Mondek.
 
68
Střídání v týmu SFC Opava: ze hřiště odchází Jan Řezníček, přichází Lukáš Železník.
 
68
Střídání v týmu SFC Opava: ze hřiště odchází Tomáš Jursa, přichází Jiří Texl.
 
65
Žlutou kartu dostává Matěj Hrabina (SFC Opava).
 
64
Žlutou kartu dostává Matěj Helešic (SFC Opava).
 
63
63. Tomáš POZNAR - 3:1
 
63
Zlín právě vstřelil branku!
Ševci si tři body nenechají vzít a opět odskakují na rozdíl dvou branek! Domácí získali ve středu útočné poloviny přímý kop, který nevypadal ani tak nebezpečně. Adnan Džafić však dokázal vymyslet naprosto ukázkový vzdušný pas na TOMÁŠE POZNARA, který ještě lepší hlavičkou uklidil míč k pravé tyči. Asistence: Adnan Džafić.
 
63
Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Lukáš Bartošák, přichází Petr Jiráček.
 
62
Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Vachtang Čanturišvili, přichází Antonín Fantiš.
 
61
61. Centr Matejova skončil těsně vedle tyče
 
61
I Fastav se konečně probral a trochu ohrozil soupeřící klec! Centr Lukáše Bartošáka Adnan Džafić prodloužil až na Róberta Matejov, který se prezentoval stříleným centrem, který se zatočil jen těsně vedle levou tyčku!
 
45
45. Jan ŘEZNÍČEK - 2:1
 
45
Opava právě vstřelila branku!
Hosté se přece jen prosazují před přestávkou a tento duel může být ještě hodně zajímavý! Centr Matěje Helešice z levé strany se přes Václava Juřenu se štěstím dostal až do malého vápna, kde zůstal na chvíli nehlídaný, čehož dokonale využil JAN ŘEZNÍČEK, který ho dokázal doklepnout do sítě. Asistence: Václav Juřena.
 
42
Adnan Džafić mohl přidat svou druhou trefu v dnešním zápase, protože si ho skvěle všiml Jakub Janetzký, který ho dobrým pasem dostal do úniku. Bosenskému útočníkovi se však zakončení pod tlakem nepovedlo, protože šlo jen do spolehlivě chytajícího Viléma Fendricha.
 
40
40. Bartošák pěknou střelou zkoušel zaskočit Fendricha
 
37
Střídání v týmu SFC Opava: ze hřiště odchází Jan Schaffartzik, přichází Štěpán Harazim.
 
30
30. Róbert MATEJOV - 2:0
 
30
Zlín právě vstřelil branku!
Ševci naprosto zaslouženě odskakují na dvoubrankový rozdíl a kráčí si pro jistou výhru! RÓBERT MATEJOV luxusně vystihl soupeřící rozehrávku, díky čemuž se dostal do úniku. Ten zkušeně využil střelou k bližší tyči, proti které nemohl Vilém Fendrich nic dělat.
 
25
25. Matejov napřáhl z dálky, Fendrich s pomocí tyče vyrazil na roh
 
25
Jakub Janetzký byl v další obrovské příležitosti, ale tohoto souboje opět vyšel vítězne Vilém Fendrich! Ten před soupeřícího forvarda vyběhl téměř až na hranici vápna, což se vyplatilo, protože soupeře musel míč předat jen na Vachtanga Čanturišviliho. Ten poté jen nepřesně odcentroval.
 
23
Nyní už Lukáš Bartošák odcentroval přesně a hned z toho byla šance! V dobré pozici se tak ocitl Jakub Janetzký, který chtěl hlavně trefit bránu, díky čemuž se Vilém Fendrich stihl přesunout a alespoň míč vyrazil na roh!
 
22
22. Poznar trknul balón za sebe, Fendrich byl připravený
 
7
Teď ale měli domácí obrovské štěstí! Dominik Simerský dost nešťastně prodloužil míč na zadní tyč, kde se k zakončení hlavičkou dostal Jan Řezníček. Stanislav Dostál však balón udržel jen na brankové čáře, takže se o dorážku mohl pokusit Filip Souček. Zlínský gólman však prokázal rychlé reflexy a dokázal míč včas odkopnout do bezpečí!
 
2
2. Adnan DŽAFIĆ - 1:0
 
2
Zlín právě vstřelil branku!
Domácí otevírají skóre hned ze svého prvního útoku! Vše začalo u Cheicka Condeho, který dobře zachytil soupeřící výkop. Míč následně procedil na Vachtanga Čanturišviliho, který pak dokázal uvolnit Jakuba Janetzkého. Ten poslal balón před bránu, kde nejprve nemohl zakončit Tomáš Poznar, což ale bylo vlastně dobře, protože tak vznikla ideální střelecká pozice pro ADNANA DŽAFIĆE, který bez problémů otevřel skóre dnešního duelu prudkou střelou. Asistence: Jakub Janetzký.