konec FC Baník Ostrava – FK Teplice
3:1
(3:1)
Komentuje: Radomír Fukala
 
90+3
Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Nemanja Kuzmanović, přichází Jakub Bolf.
 
90
Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Dame Diop, přichází Jakub Šašinka.
 
90
90. Diop se pokusil o krkolomné nůžky přes Hoška
 
88
Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Milan Jirásek, přichází Arťom Mešaninov.
 
82
82. Standardka Kuzmanoviče minula levou tyč o kousek
 
81
Další žlutou kartu uviděl Jan Hošek, který přerušil postup Slezanů na levé straně. Domácí budou navíc zahrávat zajímavou standardku.
 
78
Granečný se při předchozím přechodu hostů do útoku snažil zastavit postup soupeře, leč marně. Od sudího navíc vyfasoval žlutý kartónek.
 
78
Nyní se ve vyložené šanci ocitl Jan Kuchta, který si navedl míč na střelu ve vápně, ale na poslední chvíli k němu přispěchal Procházka, jenž zablokoval jeho zakončení.
 
75
Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Tomáš Vondrášek, přichází Jan Knapík.
 
62
Žlutou kartu dostává Martin Fillo (FC Baník Ostrava).
 
54
Baník dál větrá obranu soupeře. Nyní po pěkné kombinaci na levé straně cpal míč před bránu Granečný, ale Grigar skvělým zásahem posunul míč před sebe, kde jeho spoluhráči nedovolili domácím zakončit.
 
52
Jirásek následně svým důrazem vybojoval míč ve velkém čtverci, z jehož levé strany odcentroval na zadní tyč, kde se ovšem Holzerovi nepodařilo v dobré příležitosti zakončit přesně.
 
46
Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Admir Ljevaković, přichází Jan Hošek.
 
45
Kuchta poté nakopl Fleišmana, který si kryl míč u lajny, načež vznikla menší výměna názorů. Sudí Ardeleanu posléze uděluje žlutý kartónek právě Kuchtovi.
 
34
Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Daniel Soungole, přichází Daniel Trubač.
 
32
32. Fleišman po rohovém kopu hlavičkoval těsně vedle
 
32
No a pro Baník mohlo být ještě veseleji. Centr Jiráska od rohového praporku si ve vzduchu našel Jiří Fleišman, který z pozice na přední tyči poslal míč jen na horní síť Grigarovy brány.
 
30
Hyčka si nyní počíhal u lajny na Martina Filla, který je již v péči lékařů. Obránce hostů navíc uviděl první žlutou kartu zápasu.
 
27
No a mohlo to být opět o jeden gól! Z hranice velkého čtverce pálil jeden z hostů a jeho rána proletěla jen těsně vedle Laštůvkovy brány.
 
26
26. Dame DIOP - 3:1
 
26
Baník právě vstřelil branku!
No to jsou věci, v Ostravě se s góly neroztrhl pytel, ale pořádný vak! Ani radost hostů netrvala nikterak dlouho a následoval centr Milana Jiráska z levé strany, na který si před malým vápnem naběhl DAME DIOP, jenž z blízky propálil bezmocného Grigara.
 
24
24. Jakub HORA - 2:1
 
24
Teplice právě vstřelily branku!
Jenže domácí radost netrvala příliš dlouho a hosté ihned přispěchali s kontaktním gólem! Jindráček svým centrem z levé strany našel na středu vápna přesně JAKUBA HORU, který krásnou ranou z voleje uklidil míč přesně k tyči.
 
22
22. Nemanja KUZMANOVIĆ - 2:0
 
22
Baník právě vstřelil branku!
Netrvalo dlouho a ostravský stadion je opět na nohou! Ve středu pole velmi dobrou práci odvedl Dame Diop, jenž prostrčil míč mezi obránce na NEMANJU KUZMANOVIĆE, který si tváří v tvář Grigarovi poradil velmi dobře a šikovným dloubáčkem rozvlnil síť podruhé.
 
14
14. Nemanja KUZMANOVIĆ - 1:0
 
14
Baník právě vstřelil branku!
Neuběhla ani čtvrthodina hry a Ostrava se z první vážnější akce ujímá vedení! Výbornou práci odvedl nejprve Jánoš, jenž vypíchnutím míče založil brejk, který skvěle potáhl Granečný. Po naznačení v pokutovém území adresoval pod sebe přihrávku téměř z lajny a po několika odrazech se do balónu opřel NEMANJA KUZMANOVIĆ, na jehož pokus si sice Grigar sáhl, ale míč se přeci jen došoural za brankovou čáru.