konec FC Baník Ostrava – FK Teplice
3:1
(3:1)
Komentuje: Radomír Fukala
 
26
Baník právě vstřelil branku!
No to jsou věci, v Ostravě se s góly neroztrhl pytel, ale pořádný vak! Ani radost hostů netrvala nikterak dlouho a následoval centr Milana Jiráska z levé strany, na který si před malým vápnem naběhl DAME DIOP, jenž z blízky propálil bezmocného Grigara.
 
24
Teplice právě vstřelily branku!
Jenže domácí radost netrvala příliš dlouho a hosté ihned přispěchali s kontaktním gólem! Jindráček svým centrem z levé strany našel na středu vápna přesně JAKUBA HORU, který krásnou ranou z voleje uklidil míč přesně k tyči.
 
22
Baník právě vstřelil branku!
Netrvalo dlouho a ostravský stadion je opět na nohou! Ve středu pole velmi dobrou práci odvedl Dame Diop, jenž prostrčil míč mezi obránce na NEMANJU KUZMANOVIĆE, který si tváří v tvář Grigarovi poradil velmi dobře a šikovným dloubáčkem rozvlnil síť podruhé.
 
14
Baník právě vstřelil branku!
Neuběhla ani čtvrthodina hry a Ostrava se z první vážnější akce ujímá vedení! Výbornou práci odvedl nejprve Jánoš, jenž vypíchnutím míče založil brejk, který skvěle potáhl Granečný. Po naznačení v pokutovém území adresoval pod sebe přihrávku téměř z lajny a po několika odrazech se do balónu opřel NEMANJA KUZMANOVIĆ, na jehož pokus si sice Grigar sáhl, ale míč se přeci jen došoural za brankovou čáru.