konec Bohemians Praha 1905 – FK Mladá Boleslav
0:0
(0:0)
Komentuje: Martin Augustin
 
90+2
90+2. Skrumáž před Šedou gól opět nepřinesla
 
90+2
Po Dostálově centru se míč pohyboval na malém vápně, kde o něj bojovali tři domácí hráči s obránci soupeře. Jeden z nich se nakonec k zakončení dostal, ale nasměroval ho do rukavic Šedy! Ďolíček si jen hlasitě povzdychl.
 
90+1
Rozhodčí nastaví tři minuty.
 
87
87. Vodhánělova rána se prolétla nad břevnem
 
87
Po rohu se míč odrazil právě k Janovi Vodhánělovi, který číhal na pravém rohu šestnáctky. Jeho volej prolétl nad břevnem!
 
86
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Rudolf Reiter, přichází Jan Vodháněl.
 
86
Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Marek Matějovský, přichází Petr Mareš.
 
79
79. Jugas na poslední chvíli zabránil gólu
 
79
Hosté roh odvrátili, ale vzápětí přišla další akce Bohemians. Vaníček zatáhl míč po pravé straně a centrem našel Daniela Krcha, který po rohu ještě zůstal na hrotu útoku. Jeho prudkou hlavičku zablokoval bránící hráč, který tak Šedovi hodně pomohl!
 
78
Dostál rozběhl na pravé straně Reitera. Toho stáhl k zemi Marco Túlio, který dostává žlutou kartu. Domácí budou navíc zahrávat zajímavou standardku.
 
77
Dnešní utkání sleduje 4401 diváků.
 
75
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází David Puškáč, přichází Abdalláh Júsuf Hilál.
 
68
Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Tomáš Wiesner, přichází Ewerton Paixao da Silva.
 
66
66. Šeda proti Vaníčkovi vytáhl parádní zákrok
 
66
Tohle je drtivý tlak Bohemky! Viděli jsme sérii rohů i šance! Tu největší měl Antonín Vaníček, jehož vychytal Šeda.
 
64
Tentokrát se po rohu odrazil balón na levý roh šestnáctky, kde byl David Bartek! Ten se protlačil až před Šedu a ještě se snažil najít Davida Puškáče. Hosté s velkými problémy dostali míč na další roh!
 
63
63. Nebezpečnou střelu zpoza vápna si připsal Vacek
 
61
Druhým ožluceným hráčem Bohemians se stává Antonín Vaníček. Ten je potrestán za to, že bránil Matějovskému v rozehrávce přímého kopu.
 
60
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905: ze hřiště odchází Josef Jindřišek, přichází Kamil Vacek.
 
58
Hosté střídají. Odchází Pavel Bucha, kterého nahrazuje Dominik Mašek, jenž byl ještě na podzim hráčem Bohemians. Maška vítá na trávníku potlesk.
 
58
Za faul v hlavičkovém souboji je potrestán žlutou kartou domácí Lukáš Pokorný.
 
56
Žlutou kartu dostává Alexej Tatajev (FK Mladá Boleslav).
 
55
Hosté jsou ve druhé půli lepším týmem. Na levé straně pokutového území se dostal k míči Tomáš Wiesner, který si ho navedl na pravačku a vystřelil. Naštěstí pro domácí bránu netrefil.
 
53
Teď už domácím příznivcům zatrnulo. Kousek za šestnáctkou se dostal k odraženému míči Marek Matějovský, který ho napálil tak metr vedle levé tyče!
 
45+1
45+1. Přikryl obešel obranu, ale na Fryštáka nestačil
 
45+1
Přeci jen mohl přijít gól! Matějovský vysunul kolmou přihrávkou Tomáše Přikryla, který se ocitl sám před Fryštákem. Ten včas vyběhl a nenechal se prostřelit... Rozhodčí Lerch přidá ke 45 minutám obligátní minutku navíc.
 
33
První velká šance zápasu! Pavel Bucha se na pravé straně šestnáctky elegantní kličkou zbavil obránce a prudkou střelou na zadní tyč protáhl Fryštáka, který míč vyrazil. Odražený balón si na hranici šestnáctky našel Alexej Tatajev, který ho poslal nad břevno!
 
28
28. Šeda s obtížemi vyhrál náročný vzdušný souboj
 
26
Žlutou kartu dostává hostující kapitán Marek Matějovský. Ten pak s rozhodčím ještě diskutoval, ale tato konverzace už změnu rozhodnutí sudího Lercha asi přinést nemohla.
 
12
12. Puškáč hlavičkoval ze zajímavé pozice