konec FK Mladá Boleslav – SK Sigma Olomouc
0:4
(0:1)
Komentuje: Vojtěch Tůma
 
88
Žlutou kartu dostává Jaroslav Diviš (FK Mladá Boleslav).
 
87
Žlutou kartu dostává Nikolaj Komličenko (FK Mladá Boleslav).
 
83
83. David HOUSKA - 0:4
 
83
Olomouc právě vstřelila branku!
Tohle už je pro hráče středočeského klubu hodně kruté, Olomouc krátce před koncem základní hrací doby přidává už čtvrtou trefu. Domácí zaspali při návratu do defenzivy a znovu nechali trestuhodně volného DAVIDA HOUSKU, jenž obdržel přihrávku od Hály a poté skvěle trefenou ranou přehodil Luboše Kamenára. Sigma dnes střílí opravdu krásné branky.
 
82
Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Miroslav Keresteš, přichází Jaroslav Diviš.
 
79
Střídání v týmu SK Sigma Olomouc: ze hřiště odchází Šimon Falta, přichází Jan Hála.
 
76
Střídání v týmu SK Sigma Olomouc: ze hřiště odchází Martin Nešpor, přichází Jakub Yunis.
 
73
73. Martin SLADKÝ - 0:3
 
73
Olomouc právě vstřelila branku!
Tohle už zavání debaklem, Olomouc se znovu vrhla do hodně opařené boleslavské defenzivy, která opět naprosto pohořela, a poměrně snadno přidala třetí gól. Šimon Falta udržel míč na kraji pokutového území a poté přesně našel před branku si sbíhajícího MARTINA SLADKÉHO, jenž už se z bezprostřední blízkosti nemohl zmýlit.
 
72
72. Sladkého volej konči vedle brány
 
68
68. Martin NEŠPOR - 0:2
 
68
Olomouc právě vstřelila branku!
Olomouc se zničehonic prosazuje podruhé, a mílovými kroky se tak přibližuje svému prvnímu tříbodovému zisku v této sezoně. Takács nepřesně odvrátil balon, a nabídl tak Sigmě okamžitou šanci zaútočit. Akce hostí skončila u MARTINA NEŠPORA, jenž se nijak dlouze nerozmýšlel a povedenou ranou pod horní tyč nedal Kamenárovi čuchnout.
 
67
Střídání v týmu SK Sigma Olomouc: ze hřiště odchází Tomáš Zahradníček, přichází Václav Pilař.
 
64
Žlutou kartu dostává Jan Král (FK Mladá Boleslav).
 
63
Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Tomáš Ladra, přichází Jiří Valenta.
 
62
62. Ladrova nebezpečná střela
 
61
61. Buchta předvedl skvělý zákrok proti Fabiánovi
 
61
Buchta znovu podržel své spoluhráče parádním zákrokem. Po centru z kopačky Konatého se v jasné tutovce ocitl Tomáš Fabián, jeho hlavičku z kraje malého vápna ale brankář Sigmy stačil eliminovat.
 
57
57. Fabián se předvedl slušnou střelou
 
57
Domácí tým je v posledních minutách jasně aktivnější, gól však stále ne a ne přijít. Tomáš Fabián neměl k vyrovnání příliš daleko, když jeho střela doputovala jen o kousek vedle vzdálenější tyče Buchtovy pokladnice.
 
52
52. Konatého střelu zblokovala olomoucká obrana na roh
 
52
Tohle zavánělo gólem. Fabián se díky skvělému prvnímu doteku zbavil Sladkého, na jeho přesný pas si poté v šestnáctce naběhl Konaté, teč jednoho z bránících hráčů ale usměrnila míč těsně vedle branky.
 
45
45. Nebezpečný závor před Kamenárem
 
42
Žlutou kartu dostává Jan Štěrba (SK Sigma Olomouc).
 
37
37. Houskova nebezpečná střela
 
26
26. Střela Kateřiňáka skončila těsně nad břevnem
 
26
Exekuce standardní situace se ujal střídající Jiří Kateřiňák, jehož rána směřovala přes zeď do horního růžku hostující pokladnice, nakonec ale balon prolétl těsně nad horní tyčí.
 
25
Brankář Buchta při výběhu vyboxoval balon kousek za pokutovým územím, načež mu hlavní sudí Orel udělil žlutou kartu. Přímý kop pro Mladou Boleslav.
 
20
Na straně Mladé Boleslavi se bude střídat, Marek Matějovský po zákroku od Plška není schopen pokračovat. Nakonec jej nenahradí Valenta, ale Jiří Kateřiňák.
 
10
10. Faltova obrovská šance
 
10
Málem to se Středočechy vypadalo ještě hůře. Značně nabuzená Sigma měla další obrovskou možnost, když zpoza šestnáctky nebezpečně pálil Falta, teč jednoho z domácích ale vychýlila balon kousek vedle tyčky.
 
8
8. Jakub PLŠEK - 0:1
 
8
Olomouc právě vstřelila branku!
Tak to je pro domácí tým opravdu veliký šok, Olomouc, jež doposud nepředvedla zhola nic, se totiž hned ze své první útočné akce dostává do vedení. Štěrba předložil míč JAKUBU PLŠKOVI, který využil volného prostoru od mladoboleslavských obránců a poté výstavní ranou do šibenice překonal marně se natahujícího Kamenára.
 
6
Středočeši byli opravdu hodně blízko vstřelení vedoucí branky tohoto utkání, když po rohovém kopu z malého vápna hlavičkoval osamocený Pauschek. Buchta sice zareagoval, možná ale ani sám nevěděl, jak míč vlastně zastavil.