konec FK Mladá Boleslav – SK Sigma Olomouc
0:4
(0:1)
Komentuje: Vojtěch Tůma
 
83
Olomouc právě vstřelila branku!
Tohle už je pro hráče středočeského klubu hodně kruté, Olomouc krátce před koncem základní hrací doby přidává už čtvrtou trefu. Domácí zaspali při návratu do defenzivy a znovu nechali trestuhodně volného DAVIDA HOUSKU, jenž obdržel přihrávku od Hály a poté skvěle trefenou ranou přehodil Luboše Kamenára. Sigma dnes střílí opravdu krásné branky.
 
73
Olomouc právě vstřelila branku!
Tohle už zavání debaklem, Olomouc se znovu vrhla do hodně opařené boleslavské defenzivy, která opět naprosto pohořela, a poměrně snadno přidala třetí gól. Šimon Falta udržel míč na kraji pokutového území a poté přesně našel před branku si sbíhajícího MARTINA SLADKÉHO, jenž už se z bezprostřední blízkosti nemohl zmýlit.
 
68
Olomouc právě vstřelila branku!
Olomouc se zničehonic prosazuje podruhé, a mílovými kroky se tak přibližuje svému prvnímu tříbodovému zisku v této sezoně. Takács nepřesně odvrátil balon, a nabídl tak Sigmě okamžitou šanci zaútočit. Akce hostí skončila u MARTINA NEŠPORA, jenž se nijak dlouze nerozmýšlel a povedenou ranou pod horní tyč nedal Kamenárovi čuchnout.
 
8
Olomouc právě vstřelila branku!
Tak to je pro domácí tým opravdu veliký šok, Olomouc, jež doposud nepředvedla zhola nic, se totiž hned ze své první útočné akce dostává do vedení. Štěrba předložil míč JAKUBU PLŠKOVI, který využil volného prostoru od mladoboleslavských obránců a poté výstavní ranou do šibenice překonal marně se natahujícího Kamenára.