konec FK Dukla Praha – FK Jablonec
6:1
(4:0)
Komentuje: Martin Švejkar
 
90+1
Nastavuje se jen symbolická jedna minuta a zápas už se pouze dohrává.
 
86
86. Bidje MANZIA - 6:1
 
86
Dukla právě vstřelila branku!
Dukla se nakonec vydala dopředu a je z toho již šestá branka domácích! Oblouček z pravé strany našel před bránou volného BIDJE MANZIU, který střílí svůj druhý gól v letošní ligové sezoně. Nutno uznat, že konžský fotbalista si ho za svou dnešní aktivitu zaslouží.
 
82
Je tu další a zároveň poslední střídání. Domácího Ondřeje Vrzala nahrazuje Dominik Preisler.
 
80
Ve stejnou chvíli střídají i domácí. Ze hřiště odchází Marek Hanousek a na trávníku se v poslední desetiminutovce představí Václav Vašíček.
 
80
V posledním střídání jabloneckého týmu nahrazuje Stanislava Tecla Tomáš Wágner.
 
78
Domácí fanoušci teď vyvolávají jméno Jakuba Mareše, který měl prsty ve čtyřech gólech Dukly, z nichž dva sám dal. Právě Mareš nyní opouští hřiště a pro zbytek zápasu ho nahrazuje Michal Smejkal.
 
73
73. Jakub MAREŠ - 5:1
 
73
Dukla právě vstřelila branku!
Dukla zvyšuje na 5:1! Daniel Tetour převzal míč před šestnáctkou, následně se s balónem otočil a poté přesně přihrál mezi dva obránce nabíhajícímu JAKUBU MAREŠOVI, který přízemní střelou překonává Bártu. Asistence: Daniel Tetour.
 
70
70. Spartakiáda jabloneckého kotle.
 
68
Dnešní gólové hody na Julisce sleduje pouze 1067 diváků.
 
56
56. Marek KYSELA - 4:1
 
56
Jablonec právě vstřelil branku!
Dneska to po standardních situacích padá! Jablonec se poprvé prosazuje po rohovém kopu, který propadl k Teclovi, jehož v obrovské šanci ještě dokázal vychytat Rada, ten však míč pouze vyrazil před sebe a k dorážce se dostal MAREK KYSELA, který už nezaváhal.
 
49
Pernica skluzem zasáhl Manziu a za svůj zákrok vidí zcela oprávněně žlutou kartu. Dukla navíc bude rozehrávat ze slibné pozice.
 
46
Jablonec reaguje na nepříznivý vývoj dvojitým střídáním. Na hřiště se ve druhém poločase už nepodívají Ján Greguš a Martin Pospíšil. Do hry naopak nově zasáhnou Michal Trávník a Daniel Silva Rossi.
 
43
43. Jakub MAREŠ - 4:0
 
43
Dukla právě vstřelila branku!
Tak tohle už začíná být debakl! Hanousek posílal míč na Nestora, který však na poslední chvíli balónu uhnul a propustil ho až k JAKUBU MAREŠOVI, jenž ve vápně dokázal zakončit zpoza bránícího hráče a jeho přízemní střela zapadla přesně ke vzdálenější tyči. Bárta si na míč sice sáhl, ale nedokázal dostatečně změnit jeho dráhu letu. Asistence: Marek Hanousek.
 
41
Žlutou kartu dostává Marek Hanousek (FK Dukla Praha).
 
35
35. Daniel TETOUR - 3:0
 
35
Dukla právě vstřelila branku!
Tak tohle je studená sprcha pro Jablonec! Severočeši inkasují potřetí během pěti minut a Dukla vede už 3:0! Vrzalův centr z levé strany vyrazil Bárta pouze k DANIELU TETOUROVI, který zblízka snadno dorazil míč do brány.
 
33
33. Kaspars GORKŠS - 2:0
 
33
Dukla právě vstřelila branku!
Mareš našel od rohového praporku parádním centrem KASPARSE GORKŠSE a lotyšský stoper hlavou suverénně uklidil míč za Bártova záda! Asistence: Jakub Mareš.
 
31
31. Mareš měl střílet, ale špatně posoudil situaci a pouze nepřesně přihrál.
 
31
Další velká šance Dukly! Mareš měl před sebou napůl odkrytou bránu, ale ještě hledal přihrávkou doleva někoho ze spoluhráčů, jenže k míči se nikdo z nich nedostal.
 
30
30. Ondřej VRZAL - 1:0
 
30
Dukla právě vstřelila branku!
Standardní situace končí úvodní brankou zápasu! Přímák rozehrál Mareš, jehož centr prodloužil jeden z bránících hráčů k ONDŘEJI VRZALOVI, který z voleje trefil míč parádně a překonal Bártu. Asistence: Jakub Mareš.
 
29
První žlutou kartu dostává hostující Ondřej Mihálik, který fauloval Miloševiće a domácí budou mít k dispozici přímý kop.
 
28
Nestor posunul ve vápně míč hlavou na Považance, který následně nejspíš mířil ke vzdálenější tyči, ale jeho rána končí mimo bránu.
 
26
Dukla předvedla povedený rychlý přechod do útoku a Nestor kolmou přihrávkou našel dobře ve vápně Tetoura, který se sice dostal trochu do úhlu, ale stejně mohl nebezpečně zakončovat, jeho střelu však srazil skluzem bránící hráč a bude z toho roh.
 
15
15. Hybšův centr sestřelil Miloševiće, který musel být ošetřován.
 
6
6. Romera spálil první velkou šanci zápasu.
 
6
Pospíšil odcentroval na Kyselu, který hlavou prodloužil míč na Romeru, jenž před malým vápnem zakončoval úplně volný, ale z první zakončil jen nad Radovu bránu! První velká šance dnešního zápasu zůstává nevyužita.