konec FK Dukla Praha – FK Jablonec
6:1
(4:0)
Komentuje: Martin Švejkar
 
86
Dukla právě vstřelila branku!
Dukla se nakonec vydala dopředu a je z toho již šestá branka domácích! Oblouček z pravé strany našel před bránou volného BIDJE MANZIU, který střílí svůj druhý gól v letošní ligové sezoně. Nutno uznat, že konžský fotbalista si ho za svou dnešní aktivitu zaslouží.
 
73
Dukla právě vstřelila branku!
Dukla zvyšuje na 5:1! Daniel Tetour převzal míč před šestnáctkou, následně se s balónem otočil a poté přesně přihrál mezi dva obránce nabíhajícímu JAKUBU MAREŠOVI, který přízemní střelou překonává Bártu. Asistence: Daniel Tetour.
 
56
Jablonec právě vstřelil branku!
Dneska to po standardních situacích padá! Jablonec se poprvé prosazuje po rohovém kopu, který propadl k Teclovi, jehož v obrovské šanci ještě dokázal vychytat Rada, ten však míč pouze vyrazil před sebe a k dorážce se dostal MAREK KYSELA, který už nezaváhal.
 
43
Dukla právě vstřelila branku!
Tak tohle už začíná být debakl! Hanousek posílal míč na Nestora, který však na poslední chvíli balónu uhnul a propustil ho až k JAKUBU MAREŠOVI, jenž ve vápně dokázal zakončit zpoza bránícího hráče a jeho přízemní střela zapadla přesně ke vzdálenější tyči. Bárta si na míč sice sáhl, ale nedokázal dostatečně změnit jeho dráhu letu. Asistence: Marek Hanousek.
 
35
Dukla právě vstřelila branku!
Tak tohle je studená sprcha pro Jablonec! Severočeši inkasují potřetí během pěti minut a Dukla vede už 3:0! Vrzalův centr z levé strany vyrazil Bárta pouze k DANIELU TETOUROVI, který zblízka snadno dorazil míč do brány.
 
33
Dukla právě vstřelila branku!
Mareš našel od rohového praporku parádním centrem KASPARSE GORKŠSE a lotyšský stoper hlavou suverénně uklidil míč za Bártova záda! Asistence: Jakub Mareš.
 
30
Dukla právě vstřelila branku!
Standardní situace končí úvodní brankou zápasu! Přímák rozehrál Mareš, jehož centr prodloužil jeden z bránících hráčů k ONDŘEJI VRZALOVI, který z voleje trefil míč parádně a překonal Bártu. Asistence: Jakub Mareš.