konec AC Sparta Praha – SK Slavia Praha
2:1
(0:1)
Komentuje: Tomáš Kohlmann
 
90+3
V samém závěru je ještě žlutou kartou potrestán Konaté za zákrok na útočné polovině.
 
90+2
Skákající fanoušci na Letné vyprovází ze hry potleskem Václava Kadlece, jenž uvolňuje místo právě Kováčovi.
 
90+1
Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Levan Kenia, přichází Marek Červenka.
 
Jakub BRABEC - 2:1
 
89
Sparta právě vstřelila branku!
Sparťané otáčí 283. derby pražských "S"! Dočkal centrem od rohového praporku posadil míč na hlavu Costy, jehož střelu prodloužil do sítě JAKUB BRABEC!
 
87
Žlutou kartu za zdržování hry vidí také Robert Hrubý.
 
85
Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Michal Švec, přichází Damien Boudjemaa.
 
81
Žlutou kartou za zdržování hry je potrestán Martin Berkovec.
 
80
Dočkal přesným centrem od rohového praporku vyzval k zakončení Lafatu, jenž předskočil dva zadáky soupeře a následně hlavičkoval jen těsně vedle tyče hostující branky!
 
79
Na Dočkalův centr si naskočil Kadlec, jenž prodloužil míč před branku, kde Bílek stačil v poslední možnou chvíli ukopnout míč před Lafatou. Situaci ale odnesl nějakým šrámem brankář Berkovec, jenž musí být ošetřen.
 
77
Střídání v týmu AC Sparta Praha: ze hřiště odchází Marek Matějovský, přichází Jakub Řezníček.
 
69
Žlutou kartou je napomenut Levan Kenia.
 
David LAFATA - 1:1
 
66
Sparta právě vstřelila branku!
Letná bouří radostí! Po takřka házenkářském obléhání pokutového území hostů Dočkal prudce vypálil, Berkovec míč pouze vyrazil, DAVID LAFATA předstihl Latku a sparťanský kapitán ve skluzu dopravil míč do odkryté svatyně!
 
64
Kadlec nebezpečně pálil zpoza pokutového území a Berkovec konečky prstů vytěsnil jeho projektil do tyče! Jednoznačně nejtěžší dosavadní zákrok slávistického brankáře, drží ale nadále čisté konto.
 
61
Tradiční sběratel žlutých karet Aldo Baez přidává na své konto svoji jubilejní desátou v této sezóně, to když ve středu pole nedovoleně atakoval Váchu.
 
60
Svoji jedenáctku mění také hosté, Proška na závěrečnou půlhodinu střídá Martin Dostál.
 
59
Konaté z úhlu volil překvapivou střelu a jeho prudká rána nakonec nebezpečně proletěla jen těsně vedle vzdálenější tyče hostující branky.
 
58
Střídání domácích, ze hřiště bleskově odběhl Lukáš Mareček, nahrazuje jej Tiémoko Konaté.
 
55
Hosté budou ve druhém poločase hrát především na brejky a hned toho prvního využil k samostatnému úniku Robert Hrubý, talentovaný středopolař se snažil obstřelit Štěcha, ten ale skvělým zákrokem vytěsnil míč těsně vedle své branky!
 
43
Před pokutovým územím Slavie byl Kadlec pozdě v souboji s Latkou, kterého ostrým skluzem sestřelil a byť tento střet odnesli šrámem oba fotbalisté, tak žlutou kartou bude potrestán právě domácí útočník.
 
40
Mareček místo centru vzduchem volil přízemní pas do pokutového území, což se z domácího pohledu ukázalo jako dobrá varianta, neboť Kadlec připravil míč k Dočkalově levačce, reprezentační středopolař ale pálil nad slávistickou branku.
 
38
Po rohovém kopu Dočkala vznikl obrovský závar několik decimetrů před brankou Berkovce, domácím se ale i přes veškerou snahu nepodařilo nasměrovat míč do odkryté svatyně!
 
34
Série obrovských šancí hostů! Do pokutového území nebezpečně vnikl Piták, následně ale Škoda ani Prošek nepropálili bránící sparťanské fotbalisty!
 
33
Po dlouhém výkopu Berkovce si Škoda zády k brance zpracoval míč a z otočky napřáhl k povedené pumelici, která se za zády marně plachtícího Štěcha odrazila od břevna domácí branky!
 
13
Rychlý průnik Krejčího po levém křídle zastavil Latka pouze za cenu žluté karty a Sparta dostává příležitost standardní situace v podobě "zkráceného rohu".
 
Milan ŠKODA - 0:1
 
4
Slavia právě vstřelila branku!
Autorem branky je MILAN ŠKODA.
Šokující úvod na Letné! MILAN ŠKODA ve středu pole převzal míč, u postranní čáry se vyhl skluzu Brabce, zcela osamocen pronikl do pokutového území, kde jej nedokázal zastavit ani Mario Holek a slávistický útočník zakončil své sólo přesnou ránou mezi Štěchovy nohy!