konec AC Sparta Praha – FK Dukla Praha
3:0
(2:0)
Komentuje: Tomáš Kohlmann
 
88
Závěrečné střídání Dukly, Tomáš Berger přepouští místo na trávníku Rusovi Nikolaji Děrgačevovi.
 
86
Po rohovém kopu Čajiče u přední tyče nebezpečně hlavičkoval Považanec, mířil ale pouze do boční sítě.
 
84
Dočkal se na pravém křídle nádherně uvolnil, poté přesným pasem vybídl do zakončení Lafatu, tomu ale ve skórování zamezil skvělým zákrokem brankář Rada! Krásný fotbalový moment od všech zúčastněných aktérů této akce.
 
80
Costa možná může být rád, že za svůj ostrý skluz na Považance vidí žlutou kartu. Zákrok zimbabwského obránce vypadal velmi nebezpečně.
 
78
Trenér Dukly Kozel usoudil, že je čas dát odpočinek i svému kapitánu Gedeonovi, jehož nahrazuje jeden z mnoha cizinců v kádru Dukly, Chorvat Dino Kluk. Kapitánskou pásku od Gedeona převzal Tomáš Berger.
 
74
Sparta naposledy střídá. Ladislava Krejčího, jenž dnes odehrál výborný part okořeněný vstřelenou brankou, nahrazuje Tiémoko Konaté.
 
64
Sestavu mění také hostující trenér Kozel, jenž dává příležitost Danielu Tetourovi, kterému uvolnil místo na hřišti Matěj Hanousek.
 
63
Sparťané podruhé střídají, Marečka nahrazuje Kováč.
 
62
Následný centr od rohového kopu ale končí pouze žlutou kartou pro Považance.
 
Ladislav KREJČÍ - 3:0
 
57
Sparta právě vstřelila branku!
Generali Arena potřetí bouří radostí! Herolind Shala z levého křídla posunul míč do pokutového území Krejčímu, jeho střílený centr byl sražen zpět k němu, tak LADISLAV KREJČÍ pálil z úhlu přímo na branku a prostřelil brankáře Radu!
 
Bořek DOČKAL - 2:0
 
45+1
Sparta právě vstřelila branku!
David Lafata posledně selhal z penaltového bodu v Ostravě a šanci tak dnes dostal BOŘEK DOČKAL, jenž bez jakýchkoliv rozpaků namířil svoji ránu do horního rohu Radovy svatyně.
 
45
Mareš navíc vidí žlutou kartu.
 
45
Penalta pro Spartu! Váchova rána byla ve zdi sražena rukou a sudí Paták s nařízením pokutového kopu neváhal!
 
44
Jeřábek sestřelil Dočkala a zcela bez jakéhokoliv odporu přijímá žluté napomenutí.
 
36
Matěj Hanousek nedovoleně atakoval Kadlece a jeho počínání je sudím Patákem žlutě ohodnoceno.
 
31
Váchovu velmi nepřesnou přihrávku vystihl Považanec a Brabec musel hasit vznikající požár pouze za cenu žluté karty.
 
29
Po Dočkalově načechraném pasu využil Kadlec velmi nedůrazného počínání Štetiny, prodral se přes něj do gólové šance a tváří v tvář Radovi branku přestřelil!
 
25
Kadeřábek je za obrovského potlesku ochozů směrovanému k jeho podpoře nakonec odnášen na nosítkách a na hřišti jej nahrazuje Herolind Shala.
 
Lukáš ŠTETINA - 1:0
 
17
Sparta právě vstřelila branku!
Sparťané se ujímají vedení! Pavel Kadeřábek se skvělým průnikem protáhl po pravém křídle a jeho přihrávku před branku si srazil do vlastní branky LUKÁŠ ŠTETINA!
 
6
Po následném rohovém kopu hostů z Julisky sparťané v pokutovém území nechali zcela osamoceného Matěje Hanouska, jenž ve velmi nadějné pozici branku přestřelil.