konec SK Dynamo Č. Budějovice – FC Zbrojovka Brno
1:3
(0:1)
Komentuje: Pavel Kortus ml.
 
Jiří KLADRUBSKÝ - 1:3
 
88
Dynamo právě vstřelilo branku!
Domácí se dočkali čestného úspěchu. Po Hanzlíkově rohu se hlavou trefil JIŘÍ KLADRUBSKÝ.
 
86
Poslední změna v hostujícím dresu, Alois Hyčka vystřídal Jana Sýkoru.
 
Jan MALÍK - 0:3
 
78
Brno právě vstřelilo branku!
Je asi hotovo. Po další chybě v rozehrávce domácích se vydal do brejku Vávra, po jeho centru Křížek bravurně vychytal Keresteše, ale na dorážku JANA MALÍKA už byl krátký.
 
71
Jen několik desítek vteřin pobyl Stanislav Vávra na hřišti a hned má žlutou kartu. Rukama držel Kladrubského a dostává první dnešní žlutý trest.
 
70
Druhá změna hostů, nebezpečného Moukanzu nahradil Vávra.
 
68
Mohlo být definitivně rozhodnuto. Na Zavadilův ostrý roh si naskočil Pašek a hlavičkoval jen několik decimetrů vedle branky.
 
62
První změna v červeném dresu. Zápas skončil pro Lukáše Zoubeleho, jeho místo zaujal Jan Malík.
 
60
Druhá změna Dynama, Volešáka nahradil mladičký Jakub Pešek.
 
Jakub JUGAS - 0:2
 
52
Brno právě vstřelilo branku!
To už vypadá s domácími hodně špatně. Po rychlé akci nacentroval do vápna Zavadil, Hanzlík míč odvrátil pouze k JAKUBU JUGASOVI, jenž propálil vše,co mu stálo v cestě. Sudí Paták nijak nedbal na fakt, že v moment branky leželi na hřišti hned tři zranění hráči.
 
46
Dynamo o poločase vystřídalo, nevýrazného Linharta nahradil po zranění se vracející Jaroslav Machovec.
 
39
Dynamo mohlo vyrovnat! Janotkův dobrý míč do vápna uhrál Kalod i v souboji s Melichárkem, balon se odrazil k Volešákovi, který z voleje netrefil odkrytou branku.
 
21
Sýkora měl na noze druhý gól! Moukanza ve vápně obehrál dva obránce, poslal míč podélně před branku, kde Sýkora tísněn Lengyelem vystřelil těsně vedle. Z následného rohu nebylo nic.
 
Jan SÝKORA - 0:1
 
12
Brno právě vstřelilo branku!
Domácí věnovali Brnu úvodní gól zápasu. Jugas dostal na hranici vápna hodně prostoru a černobílým dlouho trvalo, než někdo vystoupil proti němu. Hostující obránce nahrál nepřesně, jenže hráči Dynama se nedohodli, Linhart na poslední chvíli pouze přihrál JANU SÝKOROVI, jenž si balon připravil a levačkou trefil přesně k tyči.