konec Bohemians Praha 1905 – FK Dukla Praha
3:2
(3:0)
Komentuje: Václav Baumann
 
90
Poslední střídání i na straně Bohemians 1905. Stoper Cseh jde do boje místo útočníka Lietavy.
 
87
Dukla naposledy vystřídala. Marka Hanouska nahradil Josef Marek.
 
85
Jeřábek zezadu zajel do Bartka, za což po zásluze viděl žlutou kartu.
 
81
Po centru z pravé strany se na zadní tyči dostal k hlavičce Jeřábek, který koníčkem trefil tyč již překonaného Berkovce. Balón se pak ještě odrazil k Hanouskovi, s jeho prudkým centrem si už ale Berkovec poradil.
 
80
Po ztrátě nového muže na hřišti Jeremenka musel hasit nebezpečí Michal Šmíd, který skluzem sestřelil Mareše. Tentokrát už rozhodčí Kovařík žlutou kartu vytasil.
 
80
Petr Nerad odchází ze hřiště, kam v zeleno-bílém dresu míří Jeremenko.
 
73
Domácí kouč Klusáček poprvé sahá ke změně. Z trávníku odchází Jakub Hora, kterého nahradí David Bartek.
 
67
Po kvalitní uliče Ouedraoga vyslal do vápna přízemní centr Romera. Pospěch se pak špičkou kopačky tlačil k teči, ale Berkovec nakonec ve spolupráci s obětavým Šmídem balón zpacifikoval.
 
64
Dukla právě vstřelila branku!
Jakub Rada si na polovině Dukly vysokou nohou pomohl proti Gedeonovi. Hosté pak rychle rozehráli a po centru Mareše se na středu pokutového území dostal k přesné střele, na kterou byl Berkovec krátký, JAN JUROŠKA!
 
59
Dukla právě vstřelila branku!
ZBYNĚK POSPĚCH založil rychlou akci Dukly, kterou po narážečce s Juroškou i sám zakončil z hranice malého vápna střelou mezi nohy brankáře Berkovce!
 
55
Hosté podruhé střídají. Mladík Juroška nahrazuje Černého.
 
55
Lietava se z levého křídla uvolnil až do vápna, odkud tvrdě vypálil a Rada se tentokrát vyznamenal, když ostrou ránu konečky prstů vytěsnil do boční sítě.
 
51
Mareš rozehrál roh na krátko, aby pak poslal dlouhý centr na zadní tyč na Ouedraoga, který se ale k hlavičce nedostal přes Jakuba Radu, který ho rukama složil na zem. Sudí Kovařík však hostující protesty zamítl.
 
46
Trenér Dukly Luboš Kozel v poločase sáhl ke změně. Hlinka už si nezahraje, naopak na hřišti už je Ouedraogo.
 
43
Po rychle rozehrané standardce po faulu na Gedeona prošel centr Matěje Hanouska až na zadní tyči k nehlídanému Hlinkovi, který však z rohu malého vápna vypálil trestuhodně mimo.
 
41
Bohemians právě vstřelili branku!
Hora na levém křídle vybojoval míč pro PETRA NERADA, který si postrčil míč a pak zpoza vápna vypálil přesně k tyči! Brankář Rada však nemá čisté svědomí, neboť nepříliš prudká střela z dvaceti metrů by prvoligového brankáře neměla zaskočit.
 
39
První centr Klokani ubránili, po nepříliš jistém odkopu se ale do gólové pozice dostal Pospěch. Ve vápně však dlouho čekal, než se mu balón snese na nohu, až přispěchal Šmíd, který mu míč odpálil od kopačky.
 
32
Na opačné straně poslal Mareš ideální centr na Marka Hanouska, který ale nevyslal razantní hlavičku a Berkovec tak mohl míč směřující pod břevno relativně snadno zastavit.
 
29
Bohemians právě vstřelili branku!
Radův centr od rohového praporku se po jemné teči snesl na zadní tyč, kde domácí kapitán JOSEF JINDŘIŠEK přetlačil svého strážce a i s jeho pomocí poslal míč o břevno do brány! Rada sice balón ještě vyškrábl zpět do hry, ale i kdyby to udělal ještě před brankovou čárou, Jindřišek stejně míč dorazil do sítě.
 
22
Bohemians právě vstřelili branku!
Další standardní situace už ale končí gólem! Jakub Rada od autové čáry nacentroval přímo na hlavu MICHALA ŠMÍDA, jenž míč nasměroval přesně k tyči!
 
7
Málem vlastní gól Klokanů! Černého centr z pravé strany nejprve jemně tečoval Brabec a druhý stoper Šmíd pak balón dezorientovaně napálil jen těsně vedle vlastní brány. Berkovec měl štěstí, protože se vůbec nepohnul.