konec Bohemians Praha 1905 – FK Dukla Praha
3:2
(3:0)
Komentuje: Václav Baumann
 
64
Dukla právě vstřelila branku!
Jakub Rada si na polovině Dukly vysokou nohou pomohl proti Gedeonovi. Hosté pak rychle rozehráli a po centru Mareše se na středu pokutového území dostal k přesné střele, na kterou byl Berkovec krátký, JAN JUROŠKA!
 
59
Dukla právě vstřelila branku!
ZBYNĚK POSPĚCH založil rychlou akci Dukly, kterou po narážečce s Juroškou i sám zakončil z hranice malého vápna střelou mezi nohy brankáře Berkovce!
 
41
Bohemians právě vstřelili branku!
Hora na levém křídle vybojoval míč pro PETRA NERADA, který si postrčil míč a pak zpoza vápna vypálil přesně k tyči! Brankář Rada však nemá čisté svědomí, neboť nepříliš prudká střela z dvaceti metrů by prvoligového brankáře neměla zaskočit.
 
29
Bohemians právě vstřelili branku!
Radův centr od rohového praporku se po jemné teči snesl na zadní tyč, kde domácí kapitán JOSEF JINDŘIŠEK přetlačil svého strážce a i s jeho pomocí poslal míč o břevno do brány! Rada sice balón ještě vyškrábl zpět do hry, ale i kdyby to udělal ještě před brankovou čárou, Jindřišek stejně míč dorazil do sítě.
 
22
Bohemians právě vstřelili branku!
Další standardní situace už ale končí gólem! Jakub Rada od autové čáry nacentroval přímo na hlavu MICHALA ŠMÍDA, jenž míč nasměroval přesně k tyči!