konec SK Sigma Olomouc – Bohemians Praha 1905
2:1
(0:0)
Komentuje: Miroslav Fantal
 
90+1
Bohemians právě vstřelili branku!
Tak ještě je tu drama! V nastaveném čase se prohnal olomouckou obranou JAKUB HORA, který obešel gólmana soupeře a zakončil do prázdné.
 
90
Lietava si připravil míč na střelu a z osmnácti metrů nechal vyniknout Zlámala, který uspěl.
 
89
Po nepřesné střele Rady dochází k třetímu střídání domácích. Ze hřiště odchází Depetris, několik minut do statistik si zapíše Rolinc.
 
82
Hosté střídají, místo Kaliny nastoupí Kuklys.
 
79
Trenér Psotka stahuje ze hřiště Schulmeistera, místo něhož si zahraje Šindelář.
 
74
Nejprve centroval do šestnáctky Zahradníček, na což obrana soupeře reagovala odkopem. Míč ale doputoval jen ke Schulmeisterovi, který vypálil z dálky těsně nad!
 
70
Hosté podruhé v zápase volí možnost vystřídat. Nerad odchází z hrací plochy, posledních dvacet minut si zahraje Budínský.
 
69
Olomouc právě vstřelila branku!
Dlouhý výkop gólmana Zlámala skončil na druhé polovině hřiště až u Varadiho, který centrem z pravé strany hledal Depetrise. Míč sice hlavičkou zasáhl DANIEL KRCH, ovšem takovým způsobem, že překonal Berkovce. Sigma vede už 2:0.
 
64
Už i hostující trenér reaguje na vývoj utkání. Pro Moravce zápas dnes skončil. zahraje si naopak Bartek.
 
62
Domácí poprvé v utkání střídají. Místo Nepožitka si zahraje Navrátil.
 
57
Pospíšil byl u míče jako první, ovšem nesmyslně do něj vlétl Moravec, který od sudího inkasuje žlutou kartu.
 
54
Autor branky je evidentně při chuti. Pospíšil obdržel přihrávku do podobné pozice, tentokrát ale mířil na druhou stranu. Branku soupeře těsně minul.
 
53
Olomouc právě vstřelila branku!
Tak jsme se přeci jen dočkali branky. A ne ledajaké. MARTIN POSPÍŠIL si potáhl míč od autové čáry až před šestnáctku, odkud vyslal střelu nechytatelně k levé tyči. Berkovec se marně natahoval.
 
46
Houska si z hostujících obránců udělal kuželky, jeho zblokovaný pokus poté přistál na kopačce Depetrise, který pálil z dobré pozice, ale opět někdo z hostů míč tečoval jen na rohový kop.
 
18
Dreksa ostrým způsobem zajel pod nohy Hory, za nedovolené počínání si zblízka prohlédl žlutou kartu.
 
12
Poprvé zahrozili také klokani. Pauschek poslal do šestnáctky Sigmy prudký přízemní centr, který si málem za záda svého gólmana srazil Škerle. Zlámal naštěstí pro domácí zasáhl nohou.
 
9
Ze střední vzdálenosti napřáhl Schulmeister, proti kterému se musel skvělým zákrokem blýsknout Berkovec.