konec FC Zbrojovka Brno – FC Viktoria Plzeň
1:3
(1:1)
Komentuje: Roman Zajíček
 
90+3
V závěru ještě pálil nebezpečně Kolář a těsně míjí brněnskou bránu.
 
87
5839 diváků sleduje tento zajímavý duel, který pomalu míří do finále. Plzeň dokázala svou sílu v útoku a sympaticky hrající Zbrojovka dnes vyjde bodově na prázdno.
 
87
Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Stanislav Tecl, přichází Marek Bakoš.
 
85
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Jiří Skalák, přichází Petr Glaser.
 
84
Plzeň právě vstřelila branku!
Je zřejmě rozhodnuto. STANISLAV TECL byl zapomenutý za obranou a to je pro tohoto útočníka naprostá lahůdka. Takové situace on umí proměnit a trefil se i nyní. Šel sám na Hladkého a střelou k levé tyči jej překonal. Asistence: Jan Kovařík.
 
80
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Milan Lutonský, přichází Alois Hyčka.
 
77
Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází David Limberský, přichází Jan Kovařík.
 
77
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází David Pašek, přichází Miroslav Markovič.
 
74
Napomenut je také Pavel Horváth, který ve středu hřiště přerušil hru faulem.
 
74
Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Milan Petržela, přichází Michal Ďuriš.
 
71
Kozáčik otálel s rozehrávkou a je za to potrestán žlutou kartou.
 
68
Kroupa obral velice lacině Procházku o míč a nacentroval pocukrovanou přihrávku na Milana Lutonského, kterému chyběl jen malý kousek. Tedy co dnes Zbrojovka nedá a co Matúš Kozáčik pochytá, to je neuvěřitelné. Slovenský gólman nyní zachránil jasný gól a ten zákrok byl poněkud kuriózní. Míč se zastavil mezi jeho nohami. Připomínalo to špíše hokejový zákrok betony. I to se občas stane a Plzeň měla kliku jako od blázince.
 
60
Plzeň právě vstřelila branku!
Mění se však skóre na druhé straně. Hosté z ničeho nic zahrozili a byl to smrtící brejk, který končí gólem. Do ohně odcentroval Hořava, míč ještě prodloužil do pokutového území Limberský a všudybyl STANISLAV TECL dorazil míč hlavičkou do sítě Hladkého. Ten neměl šanci, prostoru před jeho bránou bylo až přespříliš.
 
55
Další obrovská šance Brna a Kozáčik pořádně seřval svou obranu, která ponechala hlavičkovat Pernicu. Tomu přihrál z pravé strany Lutonský, míč ještě prodloužil Buchta a tutovka byla na světě. Chybělo málo a míč zapadl k levé tyči.
 
54
Daniel Kolář se také provinil faulem a vidí za to žlutou kartu. Na ty máme vyrovnáno.
 
52
Pavel Zavadil vyfasoval svou druhou žlutou kartu v sezóně. V dnešním zápase je to vůbec první prohřešek.
 
45+2
Plzeň právě vstřelila branku!
Je vyrovnáno. PAVEL HORVÁTH s rozvahou postavil míč na puntík a technickou střelou překonal Hladkého, který nevystihl stranu. Zkušený kapitán Viktorky to udělal s naprostou jistou a tentokrát nezaváhal. Přeci jen v této sezóně se už ligový veterán párkrát utnul. V tuto chvíli nikoliv.
 
45+1
Pernica fauloval ve vápně Tecla a byla nařízena penalta pro Plzeň. Tak v nastaveném čase je tu možnost hostů na vyrovnání.
 
41
Mnoho nechybělo a Milan Lutonský se stal dalším brněnským hrdinou. Fischer upadl před vápnem, hrálo se dál a míče se ujal právě mladý reprezentant. Do míče se opřel jako Tomáš Rosický v nejlepších letech a chybělo pár centimetrů.
 
29
Obrovská šance Zbrojovky. Po rohu Pavla Zavadila si nejlépe vyšrouboval do vzduchu Petr Buchta a Kozáčik musel vytasit perfektní zákrok u své pravé tyče. Zbrojovka nestačí soupeře udivovat a šancí na druhý gól už měla poměrně dost.
 
28
Opět u míče Skalák, kterému přihrál další dobře hrající muž zápasu, a to Fischer. Autor dnešní první branky si v pokutovém území hledal prostor na zakončení a jeho bomba šla s pomocí teče těsně mimo.
 
20
Na břevna máme vyrovnáno. Pavel Horváth napřáhl z voleje z hranice vápna a také Hladký může být rád, že neinkasoval. Rána to byla parádní a domácí brankář nebyl vůbec ve svém stanovišti. Plzeň se sice po odraženém míči trefila Kolářem, jenže tomu byl odpískán ofsajd.
 
18
Brňanům bojovnost nelze upřít. Právě naopak, protože se Zbrojovka mohla dostat do dvoubrankového vedení. Skalák zatím hraje skvělé utkání a parádním centrem z levé strany našel v pokutovém území Karla Kroupu. A plzeňská brána se otřásala v základech po střele syna legendárního brněnského fotbalisty. Trefil břevno.
 
4
Brno právě vstřelilo branku!
Neskutečný začátek utkání, domácí jdou do vedení. Fantastickou přihrávku za obranu poslal Fischer, za ni si zaběhl JIŘÍ SKALÁK, který tvrdou střelou po zemi překonává bezmocného Kozáčika. Nebyl to ofsajd, ale přesně načasovaná přihrávka a Brno díru v plzeňské obrany dokázalo využít a potrestat. Asistence: Roman Fischer.
 
2
Obrovská šance Plzně hned v úvodu. Horváth poslal kolmici za obranu a tam byl zcela sám Kolář, který mohl běžet sám na bránu. Naštěstí pro Brno mu míč utekl a Hladký dokázal vyběhnout v pravý moment.