konec FC Zbrojovka Brno – FC Viktoria Plzeň
1:3
(1:1)
Komentuje: Roman Zajíček
 
84
Plzeň právě vstřelila branku!
Je zřejmě rozhodnuto. STANISLAV TECL byl zapomenutý za obranou a to je pro tohoto útočníka naprostá lahůdka. Takové situace on umí proměnit a trefil se i nyní. Šel sám na Hladkého a střelou k levé tyči jej překonal. Asistence: Jan Kovařík.
 
60
Plzeň právě vstřelila branku!
Mění se však skóre na druhé straně. Hosté z ničeho nic zahrozili a byl to smrtící brejk, který končí gólem. Do ohně odcentroval Hořava, míč ještě prodloužil do pokutového území Limberský a všudybyl STANISLAV TECL dorazil míč hlavičkou do sítě Hladkého. Ten neměl šanci, prostoru před jeho bránou bylo až přespříliš.
 
45+2
Plzeň právě vstřelila branku!
Je vyrovnáno. PAVEL HORVÁTH s rozvahou postavil míč na puntík a technickou střelou překonal Hladkého, který nevystihl stranu. Zkušený kapitán Viktorky to udělal s naprostou jistou a tentokrát nezaváhal. Přeci jen v této sezóně se už ligový veterán párkrát utnul. V tuto chvíli nikoliv.
 
4
Brno právě vstřelilo branku!
Neskutečný začátek utkání, domácí jdou do vedení. Fantastickou přihrávku za obranu poslal Fischer, za ni si zaběhl JIŘÍ SKALÁK, který tvrdou střelou po zemi překonává bezmocného Kozáčika. Nebyl to ofsajd, ale přesně načasovaná přihrávka a Brno díru v plzeňské obrany dokázalo využít a potrestat. Asistence: Roman Fischer.