konec Bohemians Praha 1905 – FK Mladá Boleslav
1:1
(0:1)
Komentuje: Václav Baumann
 
90+1
Štajner v době, kdy je ohlášeno dvouminutové nastavení, přepouští místo pro Bořila.
 
88
Hrdinou utkání se mohl stát Jakub Hora, hlavičkou ze značky pokutového území ale neuspěl, neboť famózní zákrok vytáhl i Miller, jenž balón zastavil na brankové čáře.
 
85
A střídají i hosté: Jeslínek za Nešpora.
 
85
Nerad hned poté střídá, místo něj si zahraje Krch.
 
82
Domácí sice kopali roh, obrovskou šanci ale měla Mladá Boleslav. Kúdela totiž z brejku přesprintoval obranu Klokanů, ve vápně ale ztroskotal na skvělém Berkovcovi, který ho v situaci jeden na jednoho vychytal.
 
81
Nešpor si před šestnáctkou obhodil Kalinu, ale jeho následnou střelu z úhlu zastavil obětavý Štochl.
 
78
Klavík se ve vápně natlačil před Štajnera a pak příliš lehce spadl. Hra pokračuje, tentokrát nejspíš správné rozhodnutí.
 
76
Kúdela přibrzdil brejk Bohemians 1905 faulem na Horu. rozhodčí domácím výhodu nenechal, Kúdelovi ale udělil žlutou kartu.
 
74
Tak teď se v Ďolíčku dějí věci. Sudí Bílek nejprve odpískal sporný faul na Štajnera na půli hřiště v době, kdy šli domácí do brejku. Štajner pak balón rychle rozehrál na Kúdelu, kterého těsně před vápnem stáhl za ruku obránce Šmíd. Rozhodčí však své předcházející rozhodnutí nekompromisně vykompenzoval a po jasném faulu, za nějž by musela následovat červená karta, nechal hru pokračovat...
 
67
V téže minutě opouští hřiště Chramosta, místo něhož si v dresu hostí zahraje Zahustel.
 
67
Bohemians právě vstřelili branku!
Otřepané nedáš-dostaneš platí i dnes! JAKUB RADA táhl protiútok po pravé straně, kde se zasekávačkou zbavil Jarolíma a pak centrem od autové čáry hledal nabíhajícího Klavíka. Ten se sice k balónu nedostal, ale míč se zakroutil přesně ke vzdálenější tyči!
 
66
Neuvěřitelné, ani tentokrát Mladá Boleslav své vedení nenavýšila. Jarolím se dostal k míči v hloubi pokutového území, jeho přízemní střelu ale v poslední setině zastavil excelentním skluzem stoper Šmíd.
 
64
Další výborná příležitost pro hosty končí jen odkopem od brány. Martin Nešpor byl sice na konci povedeného centru z pravé strany, z pěti metrů však poslal míč těsně vedle Berkovcovy pravé tyče.
 
60
Jarolím poslal od rohového praporku ideální míč na hlavu Smejkala, ten ale padajícím listem zamířil těsně nad břevno.
 
58
Málem se nám zrodil nový Maradona. Klavík totiž na vydařený centr Moravce hlavou nedosáhl a snažil se tak míč alespoň usměrnit mezi tři tyče rukou. Sudí Bílek byl pozorný a Klavíkovi udělil žlutou kartu.
 
56
Jarolím posunul balón na hranici šestnáctky, kde stál Štohanzl, který si ale ani tentokrát si na famózního Berkovce nepřišel.
 
51
Na druhé straně pálil po trochu krkolomné kombinaci Rada z hranice pokutového území, jeho střela však letěla o metr výše, než by si domácí přáli.
 
50
Obrovskou šanci teď spálil Chramosta. Štohanzl totiž mladého útočníka oslovil na zadní tyči, kde byl Chramosta zcela osamocen, ale zblízka zamířil hlavou vedle Berkovcovy svatyně.
 
48
Johana zastavil rodící se protiútok domácích jen za cenu žluté karty.
 
46
Bohemians 1905 do druhé půle vystřídali. Adam Klavík jde do hry, kde už se dnes neobjeví Bartek. Klavík se postavil místo Hory na hrot, Hora zaujal místo Bartka.
 
42
Další obrovská šance pro Mladou Boleslav. Martin Nešpor se procpal přes Štochla, jeho následnou střelu z bezprostřední blízkosti ale Berkovec bravurně vyrazil. A navíc balón od svého těla nasměroval do Nešporovy ruky, což pozorný rozhodčí Bílek dobře viděl.
 
39
Teď už ale opravdu hořelo. Kysela si naběhl na pravé řídlo, odkud přízemním centrem hledal dvojici útočníků. Nešpor míč ale na hranici malého vápna minul a těsně před napřáhnutým Chramostou balón odkop Štochl.
 
36
Štajenrův přímý kop se nebezpečně kroutil do šibenice, ale nakonec ji o metr přeletěl. Berkovec si musel hodně oddychnout, neboť se za střelou jen ohlédl a tlačil ji ven pouze očima.
 
31
Na opačné straně zakončoval rychlý brejk hlavičkou ve skoku Petr Nerad, Miller si však s jeho umístěným pokusem poradil. Nerad se navíc v pádu zranil a už pro něj spěchají pořadatelé s nosítky.
 
29
Chramosta opět táhl mladoboleslavský útok. Tentokrát jeho pas oslovil z druhé vlny Štajnera, jehož křižná střela byla sice nepřesná, ale číhajícímu Štohanzlovi k tečování míče do odkryté brány zbývalo jen pár decimetrů.
 
26
Obrovskou šanci pro Štohanzla vypracoval Chramosta, který si dobře počkal, než si bývalý hráč Klokanů naběhne do gólové pozice. V ní však Štohanzla bravurním způsobem vychytal Berkovec, jenž balón směřující k pravé tyči vytáhl na roh.
 
22
Petr Nerad si před vápnem Boleslavi zpracoval míč a povedeným halfvolejem ho napálil na bránu Millera, kterou spektakulární střelou překopl jen zhruba o metr.
 
18
Johana vůbec neodhadl odskok balónu a dovolil jít Horovi do úniku. Ten se však zalekl Smejkala a raději poslal míč do druhé vlny pro Moravce, jenž si pak dobře připravil míč na střelu, ale nakonec vypálil prachmizerně.
 
14
Na opačné straně dostal trochu pomalou malou domů gólman Berkovec, který při odkopu trefil napadajícího Nešpora. Ten se pak ještě dral do odraženým míčem, ale nekonec bylo všechno vzrušení zbytečné, neboť při odkopu byl zasažen do ruky, což rozhodčí ve finále odpískal.
 
10
Další špatná zpráva z úvodu zápasu pro Klokany. Zraněný Šírl musí opravdu vystřídat, nahrazuje ho Kolář.
 
2
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Tak to je úvod! Centr Davida Jarolíma propadl na hranici malého vápna, kde stačilo MICHALU SMEJKALOVI jen míč lehce tečovat za zkoprnělého Berkovce!