konec Bohemians Praha 1905 – SK Sigma Olomouc
0:2
(0:1)
Komentuje: Radek Barkman
 
90+2
Blaha je dnes neprůstřelný! Nejprve se na něj pokusil vyzrát Ndiaye, ale jeho nůžky skončily nezdarem, pak se do míče z voleje opřel Rada a olomoucký gólman měl plné ruce práce s tím, aby míč udržel před čárou.
 
90
Olomouc chce ještě trochu rozdrobit hru. Také hosté střídají kapitána, ze hry míří Škerle, místo něj míří na trávník Dreksa.
 
87
Následně byl Navrátilovi odpískán nedovolený zákrok, což ofenzivní záložník Sigmy okomentoval nevybíravými výrazy. Vidí po právu žlutou kartu.
 
80
Střídá také nešťastník zápasu Josef Jindřišek, který do hry pustil Moustaphu Ndiayeho. Jasné posílení ofenzivy.
 
80
Varadi pouští do hry Ivana Lietavu. Právě Varadimu dnes může být Sigma hodně vděčná, neboť i díky němu vedou Hanáci v české metropoli 2:0.
 
75
To na druhé straně byla k vidění akce o mnoho nebezpečnější. Falta narýsoval nádhernou přihrávkou na Javůrka, jemuž však scházel k dostižení míče krok. Jako první totiž u něj byl brankář Berkovec a Javůrek ho navíc fauloval. Žlutá karta je na místě.
 
71
Kamil Karaš pouští do hry Šimona Faltu, střídání dvou mladíků v týmu Olomouce. První změna Martina Kotůlka v celém utkání.
 
63
Houska zastavil rychlý přechod domácích do útoku žlutým faulem.
 
62
Právě Kalina má pro tuto chvíli dobojováno, místo něj přichází oživit útok Klokanů Nerad.
 
61
Kalina zajel do Javůrka velmi ostře a po právu si prohlédl z rukou Proskeho žlutou kartu.
 
59
Olomouc právě vstřelila branku!
To je lekce z produktivity ve druhém poločase! Bohemka sice byla aktivnější, ale Olomouc je v koncovce efektivnější. Centr Javůrka ještě v pokutovém území trochu rozsvítil vysokým nákopem Ordoš a míč se posléze vrátil proti noze Navrátila. Tomu sice střela sjela z kopačky, ale přesně do míst, kde byl připravený ADAM VARADI. Ten ve skluzu zamířil na místo určení a upravil na 2:0 pro Sigmu. To je studená sprcha.
 
56
Záhy střídá právě Matěj Štochl, na trávník míří Martin Kolář. Štochl dosud představoval pro obranu soupeře asi největší nebezpečí.
 
56
Centr Šírla se zamotal mezi olomouckými hráči, volný míč si našel cestu k Matěji Štochlovi, který ale zblízka zamířil pouze do boční sítě. Druhá poměrně velká možnost pro útočníka Bohemians.
 
44
Olomouc právě vstřelila branku!
Smolný moment pro Bohemku. Před Berkovce létal po rohovém kopu Javůrka jeden míč z druhým. Nůžky Karaše ještě brankář Bohemky zlikvidoval, následnou střelu Ordoše zablokoval Šmíd, jeho opětovnou ránu však nešťastně tečoval do sítě kapitán Klokanů JOSEF JINDŘIŠEK.
 
32
Proske uděluje další žlutou. Hora nasazoval Ordošovi kličku do středu hřiště a ten ho hloupě fauloval.
 
24
Dost nevybíravý zákrok na Navrátila předvedl Hora a je tu první žlutá karta utkání.
 
23
Vyložená šance pro Matěje Štochla! Ordoš totiž před vlastní šestnáctkou otálel s rozehrávkou a přišel o míč, ten se ihned dostal ke Štochlovi, který z mírného úhlu ve vzdálenosti deseti metrů od Blahy vystřelil pouze do olomouckého gólmana.
 
6
Nadějný brejk pro Hanáky! Domácí ztratili míč ve středu hřiště a přečíslení 3 na 2 zakončoval střelou z ostrého úhlu Ordoš. Berkovec byl připravený na místě.