konec SK Slavia Praha – 1.FC Slovácko
1:0
(1:0)
Komentuje: Václav Baumann, Petr Brabec
 
90
Po hrubé chybě Košúta šel sám na Melichárka Milan Škoda. Slavistický záložník se pokusil o efektní lob, ale branku jeho padající list přeletěl.
 
89
Jediného střelce dnešního zápasu nahrazuje Martin Fenin.
 
88
Zraněného Gecova nahrazuje Jaromír Zmrhal.
 
77
Hofmana nahrazuje na zeleném promočeném pažitu makedonský záložník Šumulikoski.
 
74
Kisel měl na kopačce zvýšení! Jeho rána z patnácti metrů však přeletěla Melichárkovu bránu.
 
72
Dnes skvěle hrajícího Skácela střídá mladý slovenský záložník Martin Juhar.
 
65
Marián Kovář střída pokoseného Hašu, který tvořil většinu útoků hostí a vysloužil si tak mnoho faulů od sešívaných hráčů...
 
64
O pár okamžiků později zajel Košút do Kisela, za což už kartu žluté barvy dostal.
 
60
Slovácku se povedl krásný rychlý útok. Haša poslal přesnou uličkou až ulicí rozběhnutého Volešáka k velkému vápnu, odkud záložník hostí odcentroval před bránu. Jeho pěkný centr přesně na kopačku Kerbra ale zachytil vyběhnuvší Čontofalský!
 
62
Karol Kisel se na levém křídle zbavil Reinberka, potáhl míč směrem na střed vápna a pak prudkou křižnou střelou jen o metr minul hostující branku.
 
53
Milan Bortel nepěkně srazil na středu hřiště znova záložníka Slovácka Romana Hašu a stejně jako Hubáček dostává žlutou kartu.
 
49
Roman Haša se uvolnil těsně před rohem velkého vápna a šel by sám na střed, kde by mohl pohodlně vystřelit. Avšak David Hubáček, který ho již nemohl doběhnout zajel do záložníka Slovácka alespoň skluzem a trefil přesně jeho kotník. Po chvilce ošetřování oba hráči budou pokračovat a domácí Hubáček vidí žlutou kartu.
 
50
Volešákův centr propadl až na malé vápno, odkud však stoper Košút trestuhodně minul domácí svatyni.
 
41
Nitránského zdánlivě přetažený centr našel v záklonu Rudolfa Skácela, který dokázal i z neideální pozice hlavou namířit balón přesně do šibenice! K radosti hostí však zázračným reflexem obdarovaný Melichárek míč přesně nad čarou vyrazil.
 
38
Ještě před rozehráním domácí kvůli zranění střídají. Ze hry odkulhává Mezlík, místo něj na trávník vbíhá veterán Trousil.
 
32
Haša u postranní čáry fauloval Nitrianského, za což je potrestán žlutou kartou.
 
26
Slavia právě vstřelila branku!

Matúš Čonka nejprve dobře anticipoval přihrávku na Košúta, sebral mu míč a rozběhl se až na levé křídlo, odkud přízemním centrem našel z druhé vlny nabíhajícího KAROLA KISELA, jenž umístěnou střelou k tyči otevřel skóre dnešního zápasu!
 
19
Skácelova pumelice ze standardky trefila jen hlavu Hofmanna, který se nečekaně ani nezdá býti ochromen. K odraženému míči od hlavy hostujícího záložníka se ale dostal Gecov, který z pravé strany jen těsně minul levou tyč Melichárkovy brány!
 
14
Kisel se dostal k odraženému míči na hranici velkého vápna, a ač mu Kubáň míč z kopačky odkopl, sešívaní zůstali ve velké šanci! Balón se totiž dostal ke Skácelovi, který ale z otočky již napadán obránci Slovácka nedokázal zamířit a tvrději vystřelit, a tak se míče zmocnil Melichárek.
 
7
Velkou příležitost měl hostující Daníček, který se po rohu zády k brance snažil prosadit. Jeho střela téměř nůžkami ale letěla těsně nad břevno!