konec AC Sparta Praha – FC Zbrojovka Brno
2:0
(0:0)
Komentuje: Tomáš Kohlmann
 
90
Hybšovi přepouští místo na hřišti Pavel Kadeřábek, jehož výkon oceňuje publikum potleskem.
 
90
Sparta právě vstřelila branku!
Na Letné je rozhodnuto! Hušbauerův centr z pravého křídla hlavou nasměroval za Petrova záda LEO KWEUKE a sparťanští fanoušci mu aplaudují ke druhé dnešní vstřelené brance!
 
86
Druhé střídání Sparty, Holek vstupuje na pažit letenského stadiónu místo Krejčího.
 
85
Sparťané přechytračili soupeře při zdánlivě běžné rozehrávce standardní situace od postranní čáry na vlastní polovině, kdy Matějovský bleskovým pasem za hostující obranu vysunul do takřka tisíciprocentní šance Hušbauera, jenž se vzdálil všem sokům a pelášil vstříc Petrovi, ovšem velmi nepřesným zakončením branku minul.
 
81
Poslední změna v hostujícím celku, místo Lutonského vběhl na hřiště teprve devatenáctiletý Mohamed Traore.
 
79
Žlutých karet nadále přibývá, dalším potrestaným fotbalistou je Senegalec Lamine Fall.
 
74
Po souboji s Kweukem u střídaček se bolestivě svíjel na trávníku Přerovský, po Kocourkově udělení žluté karty kamerunskému útočníkovi ale bleskově vstal na nohy a rychlým pohybem si to nasměroval do pokutového území.
 
72
Střídají také Sparťané, Přikryla nahrazuje Skalák.
 
71
Druhé střídání hostů, Šoljič přepustil místo na hrací ploše Lamine Fallovi.
 
70
Následný Matějovského centr propadl v pokutovém území a nikým netečován se odrazil od tyče hostující svatyně. Sparťané poté ještě měli obrovskou příležitost k dorážce, ovšem Jarošík se nepohodl s Kweukem a nedokázali prostřelit několik těl na brankové čáře.
 
69
Po Hušbauerově nákopu na levé křídlo Pašek podrazil Kweukeho a je třetím hostem se žlutou kartou na kontě.
 
60
Další velká šance Sparty! Matějovský ve středu pole zachytil chybnou rozehrávku Kaufmana, po rychlém přechodu do útoku Kweuke viděl na pravém křídle rozběhnutého Přikryla, jenž se řítil vstříc Petrovi, ovšem silou brněnského brankáře neprostřelil.
 
58
Hostující trenér Čuhel poprvé sáhl do základní jedenáctky, Glasera nahrazuje teprve dvacetiletý Daniel Přerovský.
 
55
Kadeřábek v těžké pozici dokázal udržet míč a předat jej do střelecké pozice Přikrylovi, jeho ránu Petr vyráží pouze před sebe, tam se ale nikdo ze Sparťanů k dorážce neprobil.
 
54
Daleko k ní neměl Krejčí, jenž natáhl ke střele netradičně z pravého křídla a jeho míč jen těsně minul vzdálenější tyč hostující branky.
 
51
Sparta právě vstřelila branku!
Gólová euforie na Letné! Po Pamičově centru si LEO KWEUKE v pokutovém území nádherně obhodil Pernicu, probil se do zakončení a z bezprostřední blízkosti nedal Petrovi šanci zasáhnout!
 
35
Do Matějovského zbytečně ostrým skluzem bez šance zasáhnout míč zajel Michal Škoda a sudí Kocourek okamžitě poprvé dnes vytahuje ze své kapsy žlutý kartónek.
 
33
Hosté trestuhodně ztratili míč při rozehrávce ve středu pole, Hušbauer rozjel rychlý protiútok Sparty, který po Přikrylově přihrávce vedl do pokutového území Kweuke a ač si nenašel prostor k zakončení, dokázal ještě přistrčit míč do běhu Krejčímu, jehož ránu reflexivním zákrokem vyráží Petr.
 
17
Matějovský nádhernou kolmicí vysunul na levé křídlo Krejčího, jenž přes dva protihráče procedil svůj pas před branku, kde na něj jen těsně nedosáhl Leo Kweuke. První pohledná akce domácích.
 
5
První významné ohrožení domácí branky připravili Vaclíkovi jeho spoluhráči! Konkrétně to byl Jarošík, jenž autové vhazování hostů prodloužil za sebe a míč se odrazil od břevna před brankovou čáru, kde se Škoda k dorážce probít nedokázal.