konec FK Jablonec – SK Dynamo Č. Budějovice
2:1
(1:1)
Komentuje: LŠ
 
90
Poslední změna hráčů v jabloneckém celku. Pitáka nahradil Štochl.
 
88
Závěr zápasu je hodně emotivní, kartou žluté barvy byl potrestán rovněž Táborský.
 
88
Tomáš Řepka si stěžoval u rozhodčího, viděl nejprve žlutou kartu. Hlavní arbitr ale následně potrestal hostujícího rebela také červeným kartónkem! Dynamo dohraje zápas o deseti.
 
87
Jablonec právě vstřelil branku!
DAVID LAFATA pokutový kop proměnil. Daněk sice směr střely vystihl, na míč si zřejmě také sáhl. Ale střela i tak skončila v brance – 2:1.
 
86
Penalta pro Jablonec! David Lafata byl v šestnáctce faulovaný.
 
82
Hosté vystřídali. Bojiště opustil Riegel, nastoupil Novák.
 
80
Severočeši mají velký tlak, soupeř je zatažený hluboko ve své defenzivě. Daněk musel opět zasahovat, prověřil jej Čížek. Následně ovšem zůstal českobudějovický gólman ležet po souboji se Zoubelem na trávníku. Jablonecký fotbalista byl potrestán žlutou kartou.
 
77
Napomenutí pro Čížka.
 
76
Velké zmatky v těsné blízkosti Daňkovy branky. Několik domácích hráčů se tlačilo do zakončení, nebezpečí zažehnal až Lengyel. Hostující kapitán odkopl míč mířící do sítě z brankové čáry.
 
75
Otepka jde ze hřiště, opačným směrem zamířil Rýdel.
 
75
Hostující Hudson viděl žluté napomenutí.
 
74
Změna hráčů v domácím táboře. Kovařík přenechal místo Jablonskému.
 
69
Střídání také na druhé straně. Místo Sandra si zahraje Hudson.
 
68
Slibná příležitost pro Jablonec! Tentokrát na výbornou zakročil brankář Daněk, z těsné blízkosti si na něj nepřišel Piták. Českobudějovická defenziva tentokrát zaváhala, hosté si při rozehrávce nerozuměli.
 
67
Domácí vystřídal. Kopice nahradil Zoubele.
 
62
Eliáš mohl poslat svůj celek do vedení. Dlouhý aut propadl až do vápna, domácí zadák jej ovšem z těsné blízkosti za Daňka neposlal. Branku trestuhodně netrefil.
 
60
Baumit nehraje složitě. Střílí z každé pozice, čiperný Čížek opět pozdravil brankáře. Míč byl tečovaný, o to víc práce měl hostující strážce svatyně.
 
57
České Budějovice na okamžik okupovaly Špitovu tvrz, ale do šance se nedostaly. Domácí vzápětí podnikli protiútok, Kopic nalezl na levé straně vápně úplně volného Pitáka. Ten měl slibnou příležitost, zakončení se mu ale vůbec nezdařilo.
 
48
O chvilku později na sebe upozornil znovu aktivní Čížek. Nic složitého nevymýšlel, tvrdou ranou prověřil Daňka. Ten se prolétl vzduchem a míč vyrazil.
 
37
Českobudějovický kapitán Lengyel spatřil žlutou kartu, zastavil unikajícího Kopice.
 
24
Jablonec právě vstřelil branku!
Regulérní trefy se Baumit dočkal až o chvilku později, Daňka pokořil kanonýr DAVID LAFATA. Hosté si neporozuměli v defenzivě, Otepka zbrkle vracel Řepkovi. Ovšem tomu míč uskočil, jablonecký střelec se rázem řítil sám na gólmana a uspěl – 1:1.
 
22
Lafata hlavičkoval z těsné blízkosti. Byl tísněn, přesto se dostal k zakončení. Míč se otřel o břevno a spadl zřejmě do zámezí. Domácí hráli dál a dokonce skórovali, ovšem gól neplatí.
 
17
Slibná příležitost také na druhé straně. Hosté mohli z ničeho nic slavit podruhé. Riegel pálil z hranice vápna, ale střela mu nesedla. Volný míč však doputoval k Řezníčkovi, jenž se do balonu opřel z první. Špitovu bránu přestřelil.
 
15
Jablonec mohl bleskově vyrovnat! Lafata se prodral přes Řepku a vybídl k zakončení Pitáka, ten však z těsné blízkosti napálil jen brankáře. Daněk zůstal otřesený na trávníku, povolání byli lékaři. V zápase by ale měl pokračovat.
 
14
Markovič je prvním potrestaným hráčem dnešního klání.
 
11
Dynamo právě vstřelilo branku!
Jihočeši se z první šance dostávají do vedení! Riegel ze strany odcentroval do šestnáctky, na hranici malého vápna se do vzduchu vyšrouboval JAKUB ŘEZNÍČEK a hlavou pokořil Špita – 0:1.