konec FC Baník Ostrava – FK Mladá Boleslav
2:2
(2:1)
Komentuje: Daniel Ryl
 
90+2
Hosté ještě takticky střídají. Hřiště opouští Mareš a jeho místo zaujal Brunclík.
 
90+1
Sudí Kovařík nastavuje dvě minuty!
 
86
Domácí hráči by měli líbat ruce svému brankáři! Protiútok Mladé Boleslavi po levé straně skončil přiťuknutím na Buluta, který prošel do vápna a tváří v tvář Bučkovi neuspěl!
 
79
Také domácí střídačka reaguje. Aktivního Milosavljeva nahrazuje mladík Kraut.
 
77
Druhé střídání Boleslavi. Autora druhé mladoboleslavské branky Martin Nešpor přenechal své místo Fillovi.
 
69
První střídání Baníku. Hřiště opustil Greguš a nahrazuje ho střelec Kukec. Uvidíme, zda Baníku vystřelí vítězství...
 
68
Utkání sleduje 7897 diváků. To není příliš velké číslo, když vezmeme v potaz fakt, že dnešní utkání bylo zdarma. Bohužel, o německých nebo anglických návštěvách si můžeme nechat jen zdát.
 
66
Přetahovaná ve středu hřiště vyšla lépe pro Baník, který se vydal dopředu a k míči se dostal Lukeš. Jeho centr byl odvrácen na roh, který odvrátil Johana. Míč spadl k Milosavljevovi, který ukličkoval domácí obranou a jeho tečovaná střela padala pod břevno. Brankář Miller ho ještě stihl vytěsnit nad!
 
63
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Zápas Baníku na hřišti Liberce se opakuje. Na pravé straně se k centru dostal Mareš a jeho čechraný centr zaplul na hlavu MARTINA NEŠPORA a máme vyrovnáno – 2:2!
 
46
Mladá Boleslav sáhla k prvnímu střídání již po 45 minutách hry. Štohanzla nahradil útočník Bulut.
 
45+2
Do obrovské šance se prodral Zawada a jeho ránu musel skvělým zákrokem vyrazit Miller, což se mu povedlo!
 
45
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Rychlý brejk Baníku brankou neskončil a možnost zaútočit měla Mladá Boleslav. Krásným průnikem došel MATEJ SIVRIČ až do vápna, kde si narazil s Nešporem a ranou z pokutového puntíku snižuje stav – 2:1!
 
34
Další útočný výpad Baníkovců končí faulem. Žlutý kartonek pro Radka Dosoudila (MBL).
 
32
Baník právě vstřelil branku!
Tak to byla fotbalová paráda. MARTIN LUKEŠ naprosto bez nějakého stresu zatočil míč do předního růžku Millerovy branky – 2:0!
 
32
Žlutá karta pro Tomáše Janíčka (MBL).
 
25
Blesk z čistého nebe málem udeřil na Bazalech. Parádní průnik Sivriče skončil stříleným centrem, po kterém se Buček natahoval marně a míč doplachtil až na kopačku Štohanzla. Ten ve velké šanci přestřelil!
 
24
Na pravé straně velkého vápna z pohledu domácích zahrávala Ostrava velmi zajímavý přímý kop. Milosavljev napálil míč přímo na zadní tyč, kde se po míči natahoval Greguš, ale nepodařilo se mu trefit míč!
 
15
Baník právě vstřelil branku!
Zasloužená branka domácích. Nejdříve TOMÁŠ MAJTÁN dostal na penaltě míč a přiťukl Zawadovi, pro kterého byl míč příliš dlouhý. Bořil s ním běžel k čáře, ale Zawada zabojoval, získal míč a jeho centr poslal do branky právě Majtán – 1:0!
 
11
První velkou šanci zápasu měl hostující Martin Nešpor. Útočník zpracoval pěkný pas a pelášil tváří v tvář proti Bučkovi. S míčem došel až do vápna, ale jeho střelu zlikvidoval domácí brankář.