konec SK Dynamo Č. Budějovice – FK Teplice
3:2
(2:0)
Komentuje: Michal Heřman
 
90+3
Daněk dostal žlutou kartu za zdržování.
 
90+3
Teplice daly gól na 3:3! Ten ale neplatí pro ofsajd!
 
90+2
Vůch krásně vypálil a Daněk si opět počínal nejistě! Tentokráte mu hodně pomohlo štěstí a je z toho roh. Míč dokázal vyboxovat...
 
90
Řezníček dal míč na zcela volného Linharta, který svou šanci prováhal a místo gólu na 4:2 nedokázal ani vystřelit!
 
88
Táborský dostal křeč a je vystřídán Linhartem.
 
87
Teplice právě vstřelily branku!
A máme zaděláno na pořádné drama! ŠTĚPÁN VACHOUŠEK se dostal k míči a z nějakých dvaceti metrů prostřelil Daňka! Domácí brankář s touto střelou určitě něco mohl udělat.
 
82
... Rýdelův centr chytil Grigar. Melunovič nahradil Mahmutoviče.
 
80
Řezníček si obhodil míč přes Lukáše a ten ho podkopl. Dostal žlutou kartu.
 
77
Teplice právě vstřelily branku!
Dolejš založil útok Teplic, který následně táhl Vachoušek. Míč dal poté na levou stranu na Vůcha, který přízemním stříleným centrem našel MARKA JAROLÍMA a ten neměl problém snížit na 1:3 z pohledu Teplic! Ještě není hotovo. Ještě se bude o výsledek bojovat!
 
74
A mohlo to být 4:0! Táborský poslal na branku gólovou hlavičku, kterou Grigar ve skoku na poslední chvíli vyrazil na rohový kop...
 
72
Dynamo právě vstřelilo branku!
I třetí jihočeská branka se dá považovat za moc pěknou. Javorek viděl volného JAROSLAVA MACHOVCE a prostrčil mu míč mezi hráče soupeře. Machovec poté z hranice velkého vápna parádně vystřelil k pravé tyči a dal tak třetí gól Dynama!
 
70
... centr odhlavičkoval první obránce. U míče ale zůstali Jihočeši a za faul na Hanzlíka dostal žlutou kartu Matula.
 
68
Hanzlík nahradil v domácím dresu Otepku. Zajímavá změna.
 
59
Rýdel nahradil v domácí dresu Klesu.
 
58
Jindráček přenechal své místo v hostující sestavě Jarolímovi.
 
46
Dolejš, který na jihu Čech také působil, nahradil Podaného.
 
42
Řezníček se obtočil kolem obránce a pravděpodobně jen malá razance jeho střely mu zabránila ke třetí domácí brance! Balon totiž stačil v pádu chytit Grigar.
 
38
Žlutou kartu dostal za faul na hostující polovině teplický Chovanec.
 
36
Dynamo právě vstřelilo branku!
Teplice měly šanci, když Řepka podskočil centr z pravé strany a překvapený Mahmutovič nedokázal balon umístit. Dynamo rychle rozehrálo a šlo do protiútoku, který začal přízemním pasem Sandra, pokračoval chybou hostujícího obránce a skončil snadnou střelou MICHALA KLESY! Ten byl sám a neměl s překonáním Grigara žádný problém. Míč mohli před Klesou odkopnout Rosa a Chovanec ale ani jeden balon netrefil.
 
30
Sandro nacetroval míč z levé strany na zcela volného Javorka, který stál za zadní tyčkou. Domácí středopolař hlavičkoval k tyči a výborným zákrokem zachránil Teplice od druhé branky Grigar!
 
21
Dynamo právě vstřelilo branku!
Jihočeši jdou do vedení po pěkné souhře Táborského se Sandrem. Dali si míč způsobem, že Sandro vysunul IVA TÁBORSKÉHO do malého sólo úniku, který domácí útočník zakončil přesným dloubákem přes vybíhajícího a padajícího Grigara!
 
1
Podaný se hned po dvaceti vteřinách hry dostal do obrovské šance. Včasným vyběhnutým jeho střelu vyrazil brankář Daněk. Míč ale doletěl jen na kopačky volného Jindráčka, který naštěstí pro Dynamo vystřelil nad branku!