konec SK Dynamo Č. Budějovice – FK Teplice
3:2
(2:0)
Komentuje: Michal Heřman
 
87
Teplice právě vstřelily branku!
A máme zaděláno na pořádné drama! ŠTĚPÁN VACHOUŠEK se dostal k míči a z nějakých dvaceti metrů prostřelil Daňka! Domácí brankář s touto střelou určitě něco mohl udělat.
 
77
Teplice právě vstřelily branku!
Dolejš založil útok Teplic, který následně táhl Vachoušek. Míč dal poté na levou stranu na Vůcha, který přízemním stříleným centrem našel MARKA JAROLÍMA a ten neměl problém snížit na 1:3 z pohledu Teplic! Ještě není hotovo. Ještě se bude o výsledek bojovat!
 
72
Dynamo právě vstřelilo branku!
I třetí jihočeská branka se dá považovat za moc pěknou. Javorek viděl volného JAROSLAVA MACHOVCE a prostrčil mu míč mezi hráče soupeře. Machovec poté z hranice velkého vápna parádně vystřelil k pravé tyči a dal tak třetí gól Dynama!
 
36
Dynamo právě vstřelilo branku!
Teplice měly šanci, když Řepka podskočil centr z pravé strany a překvapený Mahmutovič nedokázal balon umístit. Dynamo rychle rozehrálo a šlo do protiútoku, který začal přízemním pasem Sandra, pokračoval chybou hostujícího obránce a skončil snadnou střelou MICHALA KLESY! Ten byl sám a neměl s překonáním Grigara žádný problém. Míč mohli před Klesou odkopnout Rosa a Chovanec ale ani jeden balon netrefil.
 
21
Dynamo právě vstřelilo branku!
Jihočeši jdou do vedení po pěkné souhře Táborského se Sandrem. Dali si míč způsobem, že Sandro vysunul IVA TÁBORSKÉHO do malého sólo úniku, který domácí útočník zakončil přesným dloubákem přes vybíhajícího a padajícího Grigara!