konec FC Slovan Liberec – FC Vysočina Jihlava
1:1
(0:1)
Komentuje: LŠ
 
90+4
Liberec právě vstřelil branku!
Slovan z rohového kopu nic nevytěžil. Zůstal ale u míče a v posledních vteřinkách dokázal vyrovnat! Musiol vběhl s míčem do vápna. Vystřelil do hráče, který stál před ním. Volný balon však posléze ukořistil JOSEF ŠURAL, jenž z prostoru před malým vápnem nekompromisně zavěsil. Svůj pokus ještě otřel o břevno. Zklamaní hosté padli na trávník, ihned po rozehrávce rozhodčí zápas ukončil – 1:1.
 
89
Žlutou kartu za zdržování hry dostal brankář Hanuš.
 
86
Zahraje si také Gavrić, vystřídal Tlustého.
 
83
Střídání Jihlavy. Zahraje si Sedláček, nahradil Masopusta.
 
82
Nechybělo mnoho a balon se zatřepal v domácí síti podruhé. Vaculík zleva přihrával před branku, míč se od stojícího Souzy málem odrazil za Bičíkova záda. Liberečtí nakonec nebezpečí zažehnali.
 
79
Poslední střídání Severočechů. Liulku nahradil Souza.
 
69
Slovan ovšem mohl vyrovnat. Vybojoval dva rohové kopy v krátkém časovém sledu. Po sérii hlavičkových soubojů se k míči dostal Breznaník, trefil ale pouze před sebou stojícího spoluhráče Nezmara. Jinak by jeho střela zřejmě do sítě mířila.
 
63
Karta také pro domácího Fleišmana za faul v blízkosti vlastní branky.
 
62
Šural se vydal do protiútoku. Příliš daleko ale nedošel, ve středu pole jej stáhl k zemi Josl. Vidí žlutou kartu, domácí útočník musí být za postranní čarou ošetřen.
 
58
Žluté napomenutí pro domácího Keliče.
 
57
Druhá půle zatím nabízí útočný fotbal z obou stran. Těsně před Bičíkovou svatyní netrefil ideálně prudkou přihrávku Vaculík, u protější branky se včas nezorientoval na penaltovém puntíku neobsazený Hadaščok.
 
52
Vzápětí už mohlo být v libereckém týmu veseleji. Janů načechral míč na hlavu Musiola, ten trkl do balonu na hranici malého vápna. Těsně minul levou tyč.
 
49
Koloušek se prezentvoval tvrdou ranou z dálky. Bičík měl plné ruce práce, aby balon zneškodnil. Následně se k dorážce prodral ještě Tecl, jeho počin už ale zastavil ofsajd.
 
46
Oba týmy vystřídaly. Domácí posílají místo Kušníra do boje Musiola, z hostujícího tábora odešel ze hřiště Kryštůfek. Opačným směrem přispěchal Rada.
 
45+2
Jan Hanuš znovu v akci. Prověřil jej svižný pokus Fleišmana, hostující strážce svatyně nadvakrát zasáhl a udržel svůj tým v těsném vedení.
 
45+1
Mohlo být vyrovnáno! Bojovník Breznaník opět vybojoval balon, před branku si nabíhal Hadaščok. Chyběl mu kousek, aby míč zasáhl.
 
42
Znovu se žlutí. Potrestán byl hostující Kryštůfek.
 
37
Domácí střídají. Morozenka nahrazuje Hadaščok.
 
33
Žlutá karta pro Tlustého, který na středu hřiště zastavil Šurala.
 
21
Nezmar vidí žlutou kartu, nedovoleně zastavil unikajícího Tecla.
 
12
Jungr mohl vzápětí přidat druhý zásah! Bičík vystartoval k hranici svého vápna pro odražený balon, jenž mu však vyklouzl z rukavic. Moc nechybělo, aby se k němu hostující forvard dostal.
 
10
Jihlava právě vstřelila branku!
Vysočina se dostává do vedení! Hosté podnikli do nepříliš zformované obrany soupeře protiútok, MAREK JUNGR nabíhal zleva sám na Bičíka. Brankáře si položil a poté z úhlu trefil odkrytou branku – 0:1.
 
10
Hanuše posléze pořádně protáhl Vácha. Liberecký záložník zahrával přímý kop, z dvaceti metrů volil přímou střelu na branku. Gólman Vysočiny musel zakročit.