konec Bohemians Praha 1905 – SK Sigma Olomouc
0:2
(0:1)
Komentuje: Radek Barkman
 
Ode mě je to pro tuto chvíli úplně všechno, já vám děkuji za pozornost a u dalších online přenosů se těším opět na počtenou.
 
Bohemians v letošním ročníku porpvé prohráli na svém vlastním hřišti, Sigma Olomouc naopak poprvé v sezoně zvítězila dvakrát za sebou. V Ďolíčku to navíc bylo poprvé po třinácti a půl letech.
 
Zápas končí vítězstvím olomoucké Sigmy. Ta sehrála výborný první poločas, v němž se také ujala vedení zásuhou tečované střely Ordoše. Ve druhém náskok střežila a navíc z brejku přidala druhý zásah Adamem Varadim.
 
Konec zápasu.
 
90+2
Blaha je dnes neprůstřelný! Nejprve se na něj pokusil vyzrát Ndiaye, ale jeho nůžky skončily nezdarem, pak se do míče z voleje opřel Rada a olomoucký gólman měl plné ruce práce s tím, aby míč udržel před čárou.
 
90+2
Bohemka kope jeden rohový kop za druhým, všechno je ale bez efektu.
 
90+1
Velice pěkně to teď provedl Radek Šírl. V pokutovém území se zbavil Javůrka, ale pak vystřelil na bližší tyč, kde si poradil Blaha.
 
90
Olomouc chce ještě trochu rozdrobit hru. Také hosté střídají kapitána, ze hry míří Škerle, místo něj míří na trávník Dreksa.
 
89
Lietava si rozvzpomněl na své střelecké časy v pražské Dukle a po kličkované nakonec vystřelil z pětadvaceti metrů na Berkovce. Ten míč lapil do náruče.
 
87
Následně byl Navrátilovi odpískán nedovolený zákrok, což ofenzivní záložník Sigmy okomentoval nevybíravými výrazy. Vidí po právu žlutou kartu.
 
87
Hosté šetřili čas na útočné polovině, Lietava ovšem poslal vstříc Navrátilovi nepřesný balon.
 
86
Kolář vyslal centr do pokutového území z levé strany, pouze však do hájenství gólmana Blahy. Ten zatím působí skutečně bezchybně.
 
85
Ani Šírlova standardní situace žádný gól nepřinesla. Škerle se po menším zmatku ve velkém vápně chopil balonu a nekompromisně ho odkopl na polovinu soupeře.
 
84
Vepřek v souboji jeden na jednoho uhlídal Ndiayeho, Bohemka však stále tlačí a chce ještě zdramatizovat zápas.
 
83
Domácí tlačí a s přibývajícím časem se zejména Jakub Hora dostává do zajímavých šancí. Teď ho našel za obranou Olomouce Šírl a už se rýsovala velká příležitost k překonání Blahy. Horovi tam ale překážel Šmíd, který byl v ofsajdu a akce tak opět skončila nezdarem.
 
81
Horova levačka v pokutovém území doslova sestřelila Škerleho. Více než rohový kop z toho ale Pražané nevytěžili.
 
80
Střídá také nešťastník zápasu Josef Jindřišek, který do hry pustil Moustaphu Ndiayeho. Jasné posílení ofenzivy.
 
80
Varadi pouští do hry Ivana Lietavu. Právě Varadimu dnes může být Sigma hodně vděčná, neboť i díky němu vedou Hanáci v české metropoli 2:0.
 
79
Na obou stranách se chystá střídání, do hry půjdou Ndiaye a Lietava.
 
78
Moravec se následně na pravém křídle pokoušel probít přes Vepřeka, což se mu vlastně povedlo. Přízemní centr ale odvrátil Škerle.