konec FC Baník Ostrava – FK Mladá Boleslav
2:2
(2:1)
Komentuje: Daniel Ryl
 
Historie se opakuje. Baník i ve druhém zápase za sebou ztratil dvoubrankové vedení a musí se spokojit s remízou. Pokračuje tedy jeho série bez domácího vítězství. Za první půli by si domácí zasloužili tři body, ale po poločase se hra vyrovnala a Středočeši udeřili. Branku zajišťující remízu vstřelil Martin Nešpor. Přeji příjemný zbytek víkendu a pěkný zážitek z derby pražských "S".
 
Konec zápasu.
 
90+2
Hosté ještě takticky střídají. Hřiště opouští Mareš a jeho místo zaujal Brunclík.
 
90+2
Na zemi se ocitl Bulut a musí být ošetřen. Akce Středočechů po levé straně neskončila střelou.
 
90+1
Bulutovu dalekonosnou ránu ukryl Buček do svých rukavic. Středočeši ovšem vzápětí získali míč do své moci.
 
90+1
Sudí Kovařík nastavuje dvě minuty!
 
90
Lukešův přetažený centr z pravé strany doběhl Kukec. Pokusil se odcentrovat do vápna, kde stál připravený Miller a ukryl míč do svých rukavic.
 
89
Sivrič skvělým dloubáčkem našel Filla, který se s míčem otočil a vystřelil. Pro míč se musel natáhnout Buček. Proti přetaženému centru od rohového praporku zasahovat nemusel.
 
87
Pro rohový kop si vyskočil domácí brankář, ale u míče zůstává stále hostující tým. Sérii centrů musel vyrazit brankář Buček.
 
86
Domácí hráči by měli líbat ruce svému brankáři! Protiútok Mladé Boleslavi po levé straně skončil přiťuknutím na Buluta, který prošel do vápna a tváří v tvář Bučkovi neuspěl!
 
85
Míč drželi na útočné polovině Středočeši a byli s ním zahnáni až k vlastní brance. Nepřesný výkop Millera zachytili domácí hráči.
 
83
Na hřišti se neděje nic převratného. Míč se nachazí ve středu hřiště a hru kouskují auty, fauly nebo nepřesné přihrávky.
 
81
Baníkovci drželi míč pár metrů za půlící čárou. Když už se pokoušel dopředu vydat Kukec, tak si pomohl faulem, který mu byl odpískán.
 
80
Oba týmy se přetahují na polovině hřiště, ale ani jeden z nich se nemůže prosadit přes obranný val soupeře. Obě mužstva čekají na chyby protivníka.
 
79
Také domácí střídačka reaguje. Aktivního Milosavljeva nahrazuje mladík Kraut.
 
78
Baník drží míč ve své moci. Kombinuje s ním za polovinou hřiště a čeká na chyby v obranných řadách Mladé Boleslavi.
 
77
Druhé střídání Boleslavi. Autora druhé mladoboleslavské branky Martin Nešpor přenechal své místo Fillovi.
 
76
Obranný faul Ščuka na polovině hřiště a Baník mohl zaútočit. K centru se na levé straně dostal Milosavljev, jehož centr odvrátil na rohový kop Johana.
 
75
Středočechům se podařilo získat míč a zatlačit Baníkovce k jejich vápnu. Enormní snaha Boleslavi ovšem skončila útočným faulem a u míče opět Baník.
 
74
Ofsajdové postavení Nešpora a Buček může rozehrát...