konec FC Slovan Liberec – FC Vysočina Jihlava
1:1
(0:1)
Komentuje: Lukáš Šonský
 
Dlouho se zdálo, že si Vysočina odveze ze severu Čech plný počet bodů. Nakonec se musí spokojit pouze s remízou. Už čtvrtou v řadě. Pro Slovan je bod určitě úspěchem, soupeř úřadujícího mistra hodně potrápil. Přeji příjemný zbytek nedělního odpoledne.
 
Konec zápasu.
 
90+4
Liberec právě vstřelil branku!
Slovan z rohového kopu nic nevytěžil. Zůstal ale u míče a v posledních vteřinkách dokázal vyrovnat! Musiol vběhl s míčem do vápna. Vystřelil do hráče, který stál před ním. Volný balon však posléze ukořistil JOSEF ŠURAL, jenž z prostoru před malým vápnem nekompromisně zavěsil. Svůj pokus ještě otřel o břevno. Zklamaní hosté padli na trávník, ihned po rozehrávce rozhodčí zápas ukončil – 1:1.
 
90+2
Ondřej Šourek posléze odvrátil balon na roh. Do vápna běží i brankář Bičík!
 
90+1
Hadaščok nic složitého nevymýšlel. Zleva se natlačil až do vápna, tam jej ale čistě zastavil Šourek. Míč skončil v zámezí, rozehrávat bude Hanuš.
 
90
Rozhodčí nastavuje čtyři minuty nad rámec základní hrací doby.
 
89
Žlutou kartu za zdržování hry dostal brankář Hanuš.
 
88
Liberec má v závěru jasnou převahu. Drží míč na polovině soupeře, do šestnáctky létá jeden centr za druhým. Ale Jihlava brání na výbornou.
 
86
Zahraje si také Gavrić, vystřídal Tlustého.
 
85
Velké zmatky před Hanušovou brankou. Několik střel bylo zblokovaných, k brankáři prolétl až pokus Musiola. Případná branka by ovšem asi neplatila, na hřišti zůstal již delší dobu ležet otřesený Karlík.
 
83
Střídání Jihlavy. Zahraje si Sedláček, nahradil Masopusta.
 
82
Nechybělo mnoho a balon se zatřepal v domácí síti podruhé. Vaculík zleva přihrával před branku, míč se od stojícího Souzy málem odrazil za Bičíkova záda. Liberečtí nakonec nebezpečí zažehnali.
 
80
Vysočina měla k dispozici standardku z nadějné pozice. Vaculík centroval do šestnáctky, na jeho pas si naskočil Šourek. V zakončení mu scházela přesnost.
 
79
Poslední střídání Severočechů. Liulku nahradil Souza.
 
77
Tecl svými kličkami u postranní čáry dvojici protihráčů nezmátl. O balon jej připravil Kelič.
 
75
Breznaník se neukvapil. Ze středu hřiště viděl na křídle rozběhnutého Musiola, hru však dobře přečetl hostující Rada. Celou akci soupeře zastavil.
 
73
Koloušek se prosmýkl skrz dvojici soupeřů a z hranice vápna vypálil. Bičíkovi práci nepřidělal, balon letěl nad branku.
 
72
Fleišman byl úplně sám před brankou Hanuše. Střílel vedle, i tak je ale veškeré vzrušení zbytečné. Domácí obránce totiž hrál v ofsajdu.
 
70
Rozhodčí znovu nechává hráče občerstvit. Do konce základní hrací doby zbývá dvacet minut, hosté stále drží těsný náskok.
 
69
Slovan ovšem mohl vyrovnat. Vybojoval dva rohové kopy v krátkém časovém sledu. Po sérii hlavičkových soubojů se k míči dostal Breznaník, trefil ale pouze před sebou stojícího spoluhráče Nezmara. Jinak by jeho střela zřejmě do sítě mířila.