po prodl. HC Kometa Brno – Mountfield HK
0:4
(0:1, 0:2, 0:1 - 0:1)
Komentuje: Vojtěch Jurák
 
45:15
Hradec právě vstřelil branku!
Prodloužení trvalo pouhých patnáct vteřin. PETR MORAVEC vsítil svůj čtvrtý gól a definitivně ukončuje tento duel. Asistence: Šimon Marha a Marek Pelda.
 
41:05
Ve dvou velkých šancích se teď ocitl Marha. Nejprve poslal puk mimo branku při přečíslení dva na jednoho, o chvíli později pak rychle poslal do brankoviště puk po přihrávce od spoluhráče. Bizoň se však rychle přesunul a špičkou betonu kotouč vytěsnil.
 
36:33
Hradec právě vstřelil branku!
Krásná akce v podání Hradce Králové. Šimon Marha dostal puk do velmi nadějné pozice před brankou, ale zadovkou jej ještě posunul před zcela volného PETRA MORAVCE, který přehodil gólmana Komety a zároveň dovršil hattrick. Asistence: Šimon Marha a Jan Boukal.
 
32:17
Harmin zachytil ve středním pásmu puk a ujížděl sám na brankáře. Jeho pokus se však nevešel mezi tři tyče a skončil těsně mimo.
 
26:07
Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Sedláček – 2 min., nedovolené bránění).
 
22:43
Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Vacek – 2 min., podražení).
 
21:06
Hradec právě vstřelil branku!
Co se Východočechům nepovedlo během početní výhody, to se jim podařilo chvíli po jejím skončení. PETR MORAVEC střílí svůj druhý gól v utkání a zvyšuje na 3:0 pro Hradec. Asistence: Šimon Marha a Marek Pelda.
 
18:40
Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Sedláček – 2 min., vražení na hrazení).
 
18:38
Hradec právě vstřelil branku!
Teď už to však Hradci vyšlo. PETR MORAVEC zamířil přesně a posílá svůj tým do dvoubrankového vedení. Asistence: Lukáš Pajer.
 
18:10
Pelda zachytil rozehrávku Brna a nejednou se ocitl sám před brankářem. Obrovskou šanci však zakončil střelou nad branku
 
09:50
Hradec právě vstřelil branku!
Hradec se ujímá vedení! Šimon Marha poslal do brankoviště tvrdou, střílenou nahrávku, do níž MAREK PELDA jen vložil hokejku a usměrnil puk do sítě. Asistence: Šimon Marha a Lukáš Pajer.