konec HC Dynamo Pardubice – HC Davos
2:3
(0:1, 1:1, 1:1)
Komentuje: Lukáš Foff
 
59:50
Treille ztečoval puk pouze nad bránu, čímž zřejmě uhasil naděje Dynama na bodový zisk.
 
59:25
Marc Aeschlimann netrefil prázdnou bránu a dává ještě naději Pardubickým!
 
58:55
Teď už však bránu nechává prázdnou a maže na střídačku!
 
55:20
Před bránou van Pottelbergha byl obrovský závar, ale střela někde z hranice brankoviště skončila těsně nad!
 
54:57
Český celek dostává šanci na další srovnání skóre. Zajímavou šanci totiž zmařil Lukas Stoop pouze za cenu faulu. Verdikt sudích zní: sekání.
 
54:35
Davos právě vstřelil branku!
A opět je to gól Švýcarů z ojedinělé šance. Prudkou střelu vyrazil Ondřej Kacetl pouze do výstroje TINA KESSLERA, od kterého se puk odrazil mezi betony pardubického gólmana. Asistence: Magnus Nygren, Lukas Stoop.
 
53:30
Trošku kostrbatá akce mohla vést k vedoucí brance. Tomáš Svoboda byl v rohu úplně zapomenutý, ale než se dostal do dobrého střeleckého úhlu, už u něj byli beci. Jeho střelu nakonec zlikvidoval van Pottelberghe.
 
51:58
Dynamo má alespoň možnost zahrát si přesilovku, protože Sami Sandell je opět vyloučen. Tentokrát se provinil držením.
 
51:54
Tentokrát v dobré šanci selhal Patrik Poulíček!
 
50:50
Miloš Bubela mohl přidat ke svým dvěma asistencím i branku, ale nedokázal přesně zakončit brejk třech proti dvěma. Jeho střela z jasné pozice zamířila vedle brány.
 
48:41
Jenže vzápětí přichází faul i na straně Pardubic. Tomáš Svoboda si jde odpočinout za hákování.
 
48:00
Dynamo právě vstřelilo branku!
A Pardubice naprosto zaslouženě dotahují dvougólové manko Davosu! Přesilová hra byla zužitkována velmi rychle, když se povedenou ranou od modré prosadil SACHA TREILLE! Asistence: Miloš Bubela.
 
47:48
Sami Sandell je dalším, který usedá na trestnou lavici. Tentokrát je to hákování.
 
45:01
Antonín Dušek dostal pas mezi beky a mířil od modré sám, jenomže neměl rychlost, a tak musel střílet poměrně brzy. Jeho střela mířila někam na teploměr, ale tuto mezírku si van Pottelberghe pohlídal.
 
43:16
Tomáš Rolinek dostal nabito do slibné pozice, ale jeho rána trefuje jenom beton gólmana Švýcarů!
 
37:55
Teď se však samy oslabují. U trestoměřičů už sedí Petr Čáslava za vražení na hrazení.
 
33:53
Dynamo právě vstřelilo branku!
Pardubice se ve svém čtvrtém utkání v sezóně konečně prosazují! A vzal za to ten nejpovolanější – kapitán TOMÁŠ ROLINEK. Nutno podotknout, že už měl lehkou situaci, protože dostal přihrávku do prázdné brány a puk pouze zasunul. Výbornou práci udělal přihrávající Ondřej Machala. Asistence: Ondřej Machala, Miloš Bubela.
 
29:11
Další možnost pro Pardubice vrátit se do zápasu. Přesilovou hru si zahrají po faulu Daria Meyera, který podrazil svého soka.
 
26:20
Nakonec z něj vyrazili do brejku a Tomáš Svoboda z ostrého úhlu nastřelil tyč a následně puk po odrazu od beka zamířil těsně vedle brány.
 
24:30
Jan Mandát ujížděl od půlky sám na bránu, ale nastřelil pouze van Pottelbergha do výstroje. To je velká škoda pro Dynamo, které rázem mohlo být zpět v zápase.
 
23:23
Žluto-modří měli další velké šance, ale Kacetl je dokázal zlikvidovat.
 
22:13
Davos právě vstřelil branku!
Déjà vu v ČPP Aréně! Naprosto totožně jako v první třetině se Davos poprvé dostal za půlku a skóruje! Podél mantinelu unikl YANNICK FREHNER, udělal dlouhou kličku do forhendu a zasunul puk za beton ležícího Kacetla. Asistence: Thierry Heldner.
 
17:21
Davos měl výhodu a sehrál ji fantasticky. Ondřej Kacetl pouze fantastickým zákrokem zlikvidoval šanci z vrcholku brankoviště. Na trestné lavici sedí Tomáš Rolinek a opět je to za podražení.
 
15:36
Rostislav Marosz dostal kotouč mezi kruhy a velmi pohotově vypálil, jenže přesně do lapačky brankáře Davosu.
 
13:47
První početní výhodu si zahraje také český mančaft. Dario Meyer na modré čáře podrazil beka Dynama a už sedí na trestné lavici.
 
12:27
Nikým neatakován se před Kacetlem zjevil Marc Aeschlimann, dvakrát zamíchal s pukem, ale jeho střela na dlouhou tyč zamířila kousek vedle.
 
08:36
Ty Wishart šikovně nahazoval mimo bránu, ale přesně na hokejku Sachy Treille, který svojí teč mířil mezi betony van Pottelberha, ale ten je sklapl včas!
 
07:01
Až teď musel Kacetl likvidovat bekhendovou střelu z velké blízkosti. Nakonec ale našel puk ve své lapačce.
 
05:58
Uvidíme první přesilovou hru letošního Mountfield Cupu. Na trestnou lavici odchází Sacha Treille za podražení a Davos má šanci zvýšit své vedení.
 
02:51
Davos právě vstřelil branku!
A když Pardubice nezužitkovaly svoje obrovské šance, přichází trest v podobě gólu Davosu. Perfektně to udělal Inti Pestoni, který obkroužil celou branku, navázal na sebe tři hráče a poté poslal puk zpět na modrou, odkud nechytatelnou bombou vypálil MAGNUS NYGREN a trefil přesně horní růžek! Asistence: Inti Pestoni.
 
02:06
Tomáš Svoboda také střílel velmi nebezpečně, jenže opět zasáhl van Pottelberghe.
 
01:40
Petr Sýkora dostal krásnou křižnou přihrávku na hranici brankoviště, ale z blízka trefil gólmana Davosu.