konec HC Dynamo Pardubice – HC Davos
2:3
(0:1, 1:1, 1:1)
Komentuje: Lukáš Foff
 
54:35
Davos právě vstřelil branku!
A opět je to gól Švýcarů z ojedinělé šance. Prudkou střelu vyrazil Ondřej Kacetl pouze do výstroje TINA KESSLERA, od kterého se puk odrazil mezi betony pardubického gólmana. Asistence: Magnus Nygren, Lukas Stoop.
 
48:00
Dynamo právě vstřelilo branku!
A Pardubice naprosto zaslouženě dotahují dvougólové manko Davosu! Přesilová hra byla zužitkována velmi rychle, když se povedenou ranou od modré prosadil SACHA TREILLE! Asistence: Miloš Bubela.
 
33:53
Dynamo právě vstřelilo branku!
Pardubice se ve svém čtvrtém utkání v sezóně konečně prosazují! A vzal za to ten nejpovolanější – kapitán TOMÁŠ ROLINEK. Nutno podotknout, že už měl lehkou situaci, protože dostal přihrávku do prázdné brány a puk pouze zasunul. Výbornou práci udělal přihrávající Ondřej Machala. Asistence: Ondřej Machala, Miloš Bubela.
 
22:13
Davos právě vstřelil branku!
Déjà vu v ČPP Aréně! Naprosto totožně jako v první třetině se Davos poprvé dostal za půlku a skóruje! Podél mantinelu unikl YANNICK FREHNER, udělal dlouhou kličku do forhendu a zasunul puk za beton ležícího Kacetla. Asistence: Thierry Heldner.
 
02:51
Davos právě vstřelil branku!
A když Pardubice nezužitkovaly svoje obrovské šance, přichází trest v podobě gólu Davosu. Perfektně to udělal Inti Pestoni, který obkroužil celou branku, navázal na sebe tři hráče a poté poslal puk zpět na modrou, odkud nechytatelnou bombou vypálil MAGNUS NYGREN a trefil přesně horní růžek! Asistence: Inti Pestoni.