konec Juventus FC – Real Madrid
1:4
(1:1)
Komentuje: Lukáš Podleśny
 
Ode mě je to k tomuto finálovému utkání vše. Samozřejmě se budu těšit u dalších on-line přenosů, ale nyní už Vám přeji dobrou noc!
 
Sergio Ramos právě pozvedl pohár pro vítěze Ligy mistrů a mohou propuknout ohromné oslavy!
 
A teď už jsou odměněni hráči Realu Madrid. Připomeňme si, že Real Ligu mistrů vyhrál potřetí během čtyř let a stal se vůbec prvním týmem, jenž obhájil titul. Samozřejmě když nepočítáme PMEZ.
 
Pro medaile už kráčí fotbalisté Juventusu Turín. Určitě velmi trpká chvilka pro všechny hráče italského celku.
 
Z útrob stadionu byla přinesena vytoužená trofej. Před jejím udělení si ale pro symbolickou cenu přicházejí rozhodčí. Ty doprovází nesmělý pískot.
 
V Cardiffu se netrpělivě čeká na zakončení dnešního finálového večera. K vidění jsou pochopitelně slavící fotbalisté Realu a na druhé straně smutnící svěřenci Massimiliana Allegriho. V čele s Gianluigim Buffonem, kterému by titul přál snad každý.
 
Dnešní utkání je u konce a z vítězství v Lize mistrů 2016/2017 se raduje REAL MADRID. Po první půli to s Juventusem nevypadalo vůbec špatně, stav 1:1 byl výtečný, avšak během přestávky se italský tým naprosto změnil. Real byl v druhém poločase jednoznačně lepší a v 61. minutě mu Casemiro vrátil vedení. Poté uběhly jen tři minuty a Cristiano Ronaldo se díky druhému gólu v utkání osamostatnil na čele letošní tabulky střelců Ligy mistrů. Tím naprosto odpadl veškerý odpor Juventusu, načež vše korunovala červená karta pro Cuadrada a trefa z kopačky Marca Asensia. Juventus tedy prohrává páté ze šesti finále Ligy mistrů a Gianluigi Buffon se této trofeje opět nedočkal.
 
90+4
Konec zápasu.
 
90+3
Juventus se ještě vydává na útočnou polovinu. Nevypadá to ale na ohrožení Keylora Navase, neboť postup italského týmu je velmi laxní.
 
90+2
Samotný závěr zápasu už se v pohodě dohrává v režii Realu Madrid. S dalším zakončením ještě přispěchal Álvaro Morata, nicméně jeho rána byla zablokována.
 
90+1
Marco Asensio (REA) ještě za nemístné oslavy gólu dostává žlutou kartu.
 
90
Nad rámec řádných devadesáti se budou hrát ještě čtyři minuty.
 
90
Real Madrid právě vstřelil branku!
Ronaldův volný kop skončil na zdi, ale poté se madridský tým přeci jenom dočkal další trefy. Marcelo na levé straně u brankové čáry znemožnil soupeře a poté předložil tutovku MARCU ASENSIOVI. Střídající hráč naprosto v pohodě zakončil mimo dosah bezmocného Buffona.
 
90
Ronaldo bude útočit na třetí branku v dnešním utkání. Modrić byl totiž povalen Danim Alvesem a následovat bude poměrně slibná standardní situace.
 
89
Taktické střídání na závěr. Toni Kroos míří z trávníku, poslední minuty odehraje Álvaro Morata.
 
88
Pokus o vysunutí Daniho Alvese nebyl špatně myšlený, avšak míč šel daleko od nohou brazilského obránce a celou akci navíc zastavil Keylor Navas.
 
87
V závěru řádné hrací doby se Juventus snaží prodrat blíže k pokutovému území. Obrana Realu je ale velmi pozorná a nepouští soupeře k ohrožení svého brankáře.
 
86
Naprosto neviditelný Higuaín se pokusil z prvního doteku trefit prudký centr z levé strany. Míč ale prolétl až za brankovou čáru.
 
85
Na konci 85. minuty měl hodně prostoru v pokutovém území Mario Mandžukić. Toho sice našel Chielliniho centr, avšak lepší zakončení nepřišlo.
 
84
Hodně velká nepříjemnost pro Juventus! Juan Cuadrado (JUV) trochu přistrčil Ramose, navíc mu šlápl na nohu a to znamená druhou žlutou kartu. Cuadrado v tomto utkání končí.