konec Juventus FC – Real Madrid CF
1:4
(1:1)
Komentuje: Lukáš Podleśny
 
90
Real Madrid právě vstřelil branku!
Ronaldův volný kop skončil na zdi, ale poté se madridský tým přeci jenom dočkal další trefy. Marcelo na levé straně u brankové čáry znemožnil soupeře a poté předložil tutovku MARCU ASENSIOVI. Střídající hráč naprosto v pohodě zakončil mimo dosah bezmocného Buffona.
 
64
Real Madrid právě vstřelil branku!
A je to 3:1! Opěvovaná defenzíva Juventusu byla naprosto bezmocná, když Modrić přihrával od brankové čáry z pravé strany. Chorvat totiž výborným způsobem našel CRISTIANA RONALDA, který se bez problémů prosadil na bližší tyči.
 
61
Real Madrid právě vstřelil branku!
Španělský tým jde podruhé v utkání do vedení. Jednoznačná převaha Realu znamenala další ztrátu soupeře, míč se po krátké kombinaci odrazil ke CASEMIROVI a ten natáhl k povedené střele. Opět byl míč tečován jedním z hráčů Juventusu a zapadl přesně k tyči Buffonovy brány.
 
27
Juventus právě vstřelil branku!
Dámy a pánové, tak tohle byla nádhera. Přenesení hry přistálo u Alexe Sandra, který z prvního doteku našel Higuaína. Ten míč ještě posunul na MARIA MANDŽUKIĆE, jenž zády k bráně zakončil přesně pod břevno marně se natahujícího Navase.
 
20
Real Madrid právě vstřelil branku!
Zničehonic je tady první branka letošního finále! CRISTIANO RONALDO nejprve přihrávkou doprava oslovil Carvajala, jenž mu míč vrátil na hranici pokutového území. Přízemní střelu portugalského kanonýra ještě tečoval Bonucci a Buffon byl tedy bez šance.