konec Juventus FC – Real Madrid CF
1:4
(1:1)
Komentuje: Lukáš Podleśny
 
Real Madrid - vítěz Ligy mistrů 2016/2017
 
Sergio Ramos právě pozvedl pohár pro vítěze Ligy mistrů a mohou propuknout ohromné oslavy!
 
90+1
Marco Asensio (REA) ještě za nemístné oslavy gólu dostává žlutou kartu.
 
90
90. Marco ASENSIO - 1:4
 
90
Real Madrid právě vstřelil branku!
Ronaldův volný kop skončil na zdi, ale poté se madridský tým přeci jenom dočkal další trefy. Marcelo na levé straně u brankové čáry znemožnil soupeře a poté předložil tutovku MARCU ASENSIOVI. Střídající hráč naprosto v pohodě zakončil mimo dosah bezmocného Buffona.
 
89
Taktické střídání na závěr. Toni Kroos míří z trávníku, poslední minuty odehraje Álvaro Morata.
 
84
84. Červená karta po 2. žluté pro Juana Cuadrada
 
84
Hodně velká nepříjemnost pro Juventus! Juan Cuadrado (JUV) trochu přistrčil Ramose, navíc mu šlápl na nohu a to znamená druhou žlutou kartu. Cuadrado v tomto utkání končí.
 
82
Pouze na lavičce bude závěr zápasu sledovat Isco, který své místo přepouští Marcu Asensiovi.
 
82
82. Nebezpečná hlavička Alexe Sandra
 
82
V hledišti to jen zahučelo Alvesův skvělý centr našel hlavu Alexe Sandra, který vůbec nebyl bráněn. Zakončení ale mířilo pár decimetrů vedle vzdálenější tyče.
 
78
Trenér Allegri na nic nečeká a využívá i třetí střídání. Stažen je Paulo Dybala, jenž byl v druhé půli hodně nevýrazný. Rozhýbat zkoprnělý Juventus se pokusí Mario Lemina.
 
77
První změna v sestavě Realu. Karim Benzema se pakuje na lavičku a na trávník jde Gareth Bale. Domácí miláček se tedy dočká startu v letošním finále.
 
72
Juan Cuadrado (JUV) na hřišti nepobyl příliš dlouho a již je trestán hlavním rozhodčím. Žlutou kartu vidí za zastavení Ronalda.
 
71
Chytrý tah kouče Allegriho. Ze hřiště je stažen psychicky rozhozený Miralem Pjanić, opačným směrem míří Claudio Marchisio.
 
70
Do těžké pozice se dostal Alex Sandro (JUV), který přišel o míč a posléze si musel pomoct nedovoleným zákrokem. Také pro něj je připravena žlutá karta.
 
66
Na hřiště přichází jasná posila do útoku Juventusu. Stažen je Andrea Barzagli, který je nahrazen Juanem Cuadradem.
 
66
Miralem Pjanić (JUV) navíc neudržel nervy na uzdě, hodil míč po Kroosovi a je pochopitelně potrestán žlutou kartou.
 
64
64. Cristiano RONALDO - 1:3
 
64
Real Madrid právě vstřelil branku!
A je to 3:1! Opěvovaná defenzíva Juventusu byla naprosto bezmocná, když Modrić přihrával od brankové čáry z pravé strany. Chorvat totiž výborným způsobem našel CRISTIANA RONALDA, který se bez problémů prosadil na bližší tyči.
 
61
61. CASEMIRO - 1:2
 
61
Real Madrid právě vstřelil branku!
Španělský tým jde podruhé v utkání do vedení. Jednoznačná převaha Realu znamenala další ztrátu soupeře, míč se po krátké kombinaci odrazil ke CASEMIROVI a ten natáhl k povedené střele. Opět byl míč tečován jedním z hráčů Juventusu a zapadl přesně k tyči Buffonovy brány.
 
53
Rozehrávka Juventusu nebyla zrovna ideální, ale Toni Kroos (REA) u postranní čáry šlápl na nohu Khediry. Brych tasí kartónek žluté barvy.
 
42
Opět se Dani Carvajal (REA) prakticky totožným způsobem potkal s Mandžukićem a teď už je to za žlutou kartu.
 
31
Několikrát už si Sergio Ramos (REA) koledoval a po dalším faulu už žlutou kartu dostává. Ve středovém kruhu totiž zastavil Daniho Alvese.
 
27
27. Mario MANDŽUKIĆ - 1:1
 
27
Juventus právě vstřelil branku!
Dámy a pánové, tak tohle byla nádhera. Přenesení hry přistálo u Alexe Sandra, který z prvního doteku našel Higuaína. Ten míč ještě posunul na MARIA MANDŽUKIĆE, jenž zády k bráně zakončil přesně pod břevno marně se natahujícího Navase.
 
20
20. Cristiano RONALDO - 0:1
 
20
Real Madrid právě vstřelil branku!
Zničehonic je tady první branka letošního finále! CRISTIANO RONALDO nejprve přihrávkou doprava oslovil Carvajala, jenž mu míč vrátil na hranici pokutového území. Přízemní střelu portugalského kanonýra ještě tečoval Bonucci a Buffon byl tedy bez šance.
 
12
Paulo Dybala (JUV) nezpracoval velmi prudkou přihrávku od Bonucciho a poté musel nedovoleným způsobem zastavit Kroose. Odměnou mu je žlutá karta.
 
7
7. Pjanićova přízemní střela
 
7
První velká šance zápasu. Po Mandžukićově zpětné přihrávce do pokutového území se míč zjevil u Pjaniće, jenž si kulatý předmět rychle připravil a tvrdou přízemní střelou protáhl Navase!