konec Deportivo La Coruňa – Real Madrid
2:6
(1:3)
Komentuje: Vít Muzikář
 
Zápas končí výhrou Realu Madrid. Španělský gigant podal vynikající a zároveň soustředěný výkon. Patřil mu zejména úvod utkání. Ve druhém poločase se obraz hry vyrovnal, od stavu 2:5 se zápas pouze dohrával. Bílý balet zaslouženě zvítězil, ačkoliv ani na lavičce nebyl Portugalec Ronaldo, ačkoliv mu chyběl Velšan Bale či Španěl Ramos.
 
90+3
Konec zápasu.
 
90+3
Žlutou kartu dostává Emre Colak (Deportivo La Coruňa). Domácí hráči si mysleli, že budou kopat rohový kop z levé strany, ale tak se nestalo, protože sudí Sánchez viděl útočný faul Andoneho na Danila.
 
90+2
Tady mohla přijít i červená karta. Joselu (DEP) zasáhl nohou obličej Tejera a dostává žlutou kartu.
 
90+1
Marcelova rychlá kolmice z levé strany nenašla spoluhráče, ale Real poté dobře pracoval v obraně.
 
90
A opět aktivní Diaz, který si seběhl na centr z pravé strany, ale zakončil hlavou nad domácí branku.
 
90
Hostující akce vypadala zajímavě, hra se přesunula na pravou stranu, Diaz hledal šajtlí Jamese Rodrigueze, ale ten byl v ofsajdu.
 
88
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Raphaël Varane, přichází Álvaro Tejero.
 
87
Real Madrid právě vstřelil branku!
Nejprve z toho byla velká chyba v rozehrávce, kterou v celkem zajímavé šanci nevyužil v tváří v tvář Tytonovi Diaz. Hra plynula dál a právě Diaz z levé strany nahrál CASEMIROVI, jenž střelou pravou nohou z dvaceti metrů k levé tyči překonal domácího brankáře. Zdálo se mi, že Tyton si ještě na balon sáhl!
 
86
Ale jinak je atmosféra na stadionu La Coruni celkem komorní a od té doby, co je víceméně o osudu utkání rozhodnuto, je na stadionu ticho.
 
84
La Coruňa právě vstřelila branku!
Je sníženo! Domácí tým krásně vykombinoval svojí akci až k Andonemu, jenž z levé strany odcentroval pravou nohou, JOSELU si seběhl na penaltu a poslal míč k pravé tyči. Casilla na míč směřující do sítě po své levici nedosáhl.
 
82
Vázquez šel důrazně do souboje s Luisinhem, který si sbíhal na zadní tyč z pozice levého beka, domácí hráči se dožadovali odpískání penalty, ale na tohle nepřistoupil sudí Sánchez.
 
82
Levý bek Realu Marcelo se snažil levou nohou zrychlit hru, ale našel spoluhráče v ofsajdu.
 
81
Výborný presink Díaze znamenal, že jeden z domácích beků si musel pomoci přihrávkou k brankáři, ale Real opět drží míč na vlastní polovině.
 
80
Jeden z hostujících hráčů presoval, ale také fauloval Arribase, a tak se může míče na pozici pravého beka dotknout Juanfran.
 
80
Ve druhém poločase jsme viděli minimum střel, Real je velice efektivní ve svém zakončení.
 
79
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Isco, přichází Casemiro.
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Marco Asensio, přichází Mariano Díaz.
 
78
Real Madrid právě vstřelil branku!
Akce Realu po pravé straně končí gólem, na hranici vápna přihrál pravou nohou Vázquez ISCOVI, brankář domácích se přesouval, ale inkasoval střelou soupeře po své levé ruce. ISCO zakončil z jedničky pravou nohou. 1:5.
 
76
Po rohovém kopu z levé strany, který si vzal na starost Emre Colak následovalo nešťastné prodloužení jednoho z hostů přímo na hlavu soupeře. Tím soupeřem byl Sidnei, ale hráč domácích neměl prostor na adekvátní zakončení hlavou do prázdné branky hostů.
 
75
Z rohu nebyl nic, a tak šel Real do protiútoku po levé straně, kdy na přihrávku Isca si krásně seběhl Morata a ukázal zakončení levou nohou křížem vedle pravé tyče. Poté se zcela nesmyslně dožadoval odpískání penalty.