konec Deportivo La Coruňa – Real Madrid CF
2:6
(1:3)
Komentuje: Vít Muzikář
 
87
Real Madrid právě vstřelil branku!
Nejprve z toho byla velká chyba v rozehrávce, kterou v celkem zajímavé šanci nevyužil v tváří v tvář Tytonovi Diaz. Hra plynula dál a právě Diaz z levé strany nahrál CASEMIROVI, jenž střelou pravou nohou z dvaceti metrů k levé tyči překonal domácího brankáře. Zdálo se mi, že Tyton si ještě na balon sáhl!
 
84
La Coruňa právě vstřelila branku!
Je sníženo! Domácí tým krásně vykombinoval svojí akci až k Andonemu, jenž z levé strany odcentroval pravou nohou, JOSELU si seběhl na penaltu a poslal míč k pravé tyči. Casilla na míč směřující do sítě po své levici nedosáhl.
 
78
Real Madrid právě vstřelil branku!
Akce Realu po pravé straně končí gólem, na hranici vápna přihrál pravou nohou Vázquez ISCOVI, brankář domácích se přesouval, ale inkasoval střelou soupeře po své levé ruce. ISCO zakončil z jedničky pravou nohou. 1:5.
 
67
Real Madrid právě vstřelil branku!
Real byl přímočarý při této akci. Jeden z hostů vyslal krásnou kolmici do běhu, Morata udělal kličku brankáři soupeře při akci po levé straně, posléze přihrál pod sebe a JAMES RODRIGUEZ levou nohou těsně za hranicí malého vápna dostal míč křížem k pravé tyči.
 
45
Real Madrid právě vstřelil branku!
Tak tohle je rána do vazů domácích hráčů. Isco se při akci po levé straně pomazlil s míčem, ukázal krásnou techniku, následovala přihrávka na Marcela. Přizemní centr na první odvrátil jeden z hráčů outsidera duelu k LUCASI VÁZQUEZOVI, jenž zakončil levou nohou do levé poloviny domácí branky, tohle už byla celkem snadná práce pro autora gólu.
 
35
La Coruňa právě vstřelila branku!
První vážnější šance domácích končí brankou. Jednoduché přenesení hry na pravou stranu, následně centr do ohně, kde na zadní tyči vystoupil jeden z bránicích hráčů Realu proti Kakutovi, jenž ovšem levou nohou přihrál na pravou stranu FLORINOVI ANDONEMU, který pravou nohou trefil pravý roh hostující branky. Tady už nemohl Casilla nic dělat! 1:2.
 
14
Real Madrid právě vstřelil branku!
Co k tomu dodat? Do útoku Realu po pravé straně se nyní aktivně zapojil třeba i Danilo z pozice stopera. Nicméně JAMES RODRIGUEZ prostě ukázal, jak se jednoduše dá řešit fotbalové přečíslení a rychlý kontr. Celé to začalo u Kovačiče na polovině hřiště, Real byl aktivní v útočné fázi, měl k dispozici hodně hráčů, kteří podporovali ofenzivu. Nakonec JAMES RODRIGUEZ se neukvapil, přihrál na pravou stranu Vázquezovi, jenž mu míč prvním, nebo druhým dotekem vrátil těsně před malé vápno, kde střelec branky zakončil doprostřed do horních pater domácí svatyně svojí levou nohou.
 
1
Real Madrid právě vstřelil branku!
Jenže domácí tým netvořil hru. Jeden z hostů dobře napadal. Navíc mu pomohl Danilo skvělým presinkem a dobrou nátlakovou hrou. Následovala jednoduchá kolmice Isca na pravou stranu, kam si seběhl z pozice útočníka ÁLVARO MORATA. Španělský útočník dal míči pořádnou razanci, jeho pravačka prolétla zřejmě na bližší tyč. 0:1!