konec Deportivo La Coruňa – Real Madrid CF
2:6
(1:3)
Komentuje: Vít Muzikář
 
90+3
Žlutou kartu dostává Emre Colak (Deportivo La Coruňa). Domácí hráči si mysleli, že budou kopat rohový kop z levé strany, ale tak se nestalo, protože sudí Sánchez viděl útočný faul Andoneho na Danila.
 
90+2
Tady mohla přijít i červená karta. Joselu (DEP) zasáhl nohou obličej Tejera a dostává žlutou kartu.
 
88
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Raphaël Varane, přichází Álvaro Tejero.
 
87
87. CASEMIRO - 2:6
 
87
Real Madrid právě vstřelil branku!
Nejprve z toho byla velká chyba v rozehrávce, kterou v celkem zajímavé šanci nevyužil v tváří v tvář Tytonovi Diaz. Hra plynula dál a právě Diaz z levé strany nahrál CASEMIROVI, jenž střelou pravou nohou z dvaceti metrů k levé tyči překonal domácího brankáře. Zdálo se mi, že Tyton si ještě na balon sáhl!
 
84
84. JOSELU - 2:5
 
84
La Coruňa právě vstřelila branku!
Je sníženo! Domácí tým krásně vykombinoval svojí akci až k Andonemu, jenž z levé strany odcentroval pravou nohou, JOSELU si seběhl na penaltu a poslal míč k pravé tyči. Casilla na míč směřující do sítě po své levici nedosáhl.
 
79
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Isco, přichází Casemiro.
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Marco Asensio, přichází Mariano Díaz.
 
78
78. ISCO - 1:5
 
78
Real Madrid právě vstřelil branku!
Akce Realu po pravé straně končí gólem, na hranici vápna přihrál pravou nohou Vázquez ISCOVI, brankář domácích se přesouval, ale inkasoval střelou soupeře po své levé ruce. ISCO zakončil z jedničky pravou nohou. 1:5.
 
69
Žlutou kartu dostává Isco (Real Madrid CF). A sice za faul na polovině hřiště při akci domácích po pravé straně.
 
69
Žlutou kartu dostává Alejandro Arribas (Deportivo La Coruňa). S velkou pravděpodobností za protesty.
 
67
67. James RODRÍGUEZ - 1:4
 
67
Real Madrid právě vstřelil branku!
Real byl přímočarý při této akci. Jeden z hostů vyslal krásnou kolmici do běhu, Morata udělal kličku brankáři soupeře při akci po levé straně, posléze přihrál pod sebe a JAMES RODRIGUEZ levou nohou těsně za hranicí malého vápna dostal míč křížem k pravé tyči.
 
59
59.
 
59
Luisinho se stal obětí faulu, který můžeme řadit do kategorie taktických. Asensio následně při kontru Realu nabral výbornou rychlost, prošel mezi dvěma soupeři, přihrál křížem na pravou stranu Vázquezovi, jenž možná uspěchal zakončení a poslal míč pravou nohou vedle pravé tyče. Tohle byla největší šance druhé půle!
 
57
Střídání v týmu Deportivo La Coruňa: ze hřiště odchází Carles Gil, přichází Joselu.
 
46
Střídání v týmu Deportivo La Coruňa: ze hřiště odchází Germán Lux, přichází Przemysław Tytoń.
 
46
Střídání v týmu Deportivo La Coruňa: ze hřiště odchází Gaël Kakuta, přichází Fernando Navarro.
 
45
45. Lucas VÁZQUEZ - 1:3
 
45
Real Madrid právě vstřelil branku!
Tak tohle je rána do vazů domácích hráčů. Isco se při akci po levé straně pomazlil s míčem, ukázal krásnou techniku, následovala přihrávka na Marcela. Přizemní centr na první odvrátil jeden z hráčů outsidera duelu k LUCASI VÁZQUEZOVI, jenž zakončil levou nohou do levé poloviny domácí branky, tohle už byla celkem snadná práce pro autora gólu.
 
43
43.
 
43
Emre Colak rozehrál standardní nakrátko, obrana Realu nejprve zablokovala centr jednoho z domácích hráčů, ale La Coruňa se dostala k autovému vhazování. Po dalším centru na penaltu byl Casilla nejistý a vyrazil míč na hlavu svého soupeře, který zakončil těsně vedle pravé tyče. Přitom branka Realu Madrid už byla prázdná.
 
35
35. Florin ANDONE - 1:2
 
35
La Coruňa právě vstřelila branku!
První vážnější šance domácích končí brankou. Jednoduché přenesení hry na pravou stranu, následně centr do ohně, kde na zadní tyči vystoupil jeden z bránicích hráčů Realu proti Kakutovi, jenž ovšem levou nohou přihrál na pravou stranu FLORINOVI ANDONEMU, který pravou nohou trefil pravý roh hostující branky. Tady už nemohl Casilla nic dělat! 1:2.
 
32
32.
 
32
Mohlo to být 3:0, ale není! Celé to začal Kovačič na polovině hřiště při akci po pravé straně, následovala dobrá práce zřejmě Jamese Rodrigueze, jenž nahrál na pravou stranu Moratovi, ten přihrál do ohně Vázquezovi. Vázquez ještě prodloužil jedním dotekem po své levé ruce jednomu ze svých spoluhráčů, který se snažil střílet k pravé tyči pravou nohou, ale neuspěl díky tomu, že víceméně trefil brankáře soupeře.
 
26
26.
 
26
Tak tohle byla hrubá chyba Luxe, který měl šílený první dotek míčem, následně jeden z hostů přihrál pod sebe z pravé strany do ideální střelecké pozice svému spoluhráči, kterým byl Vázquez. Hráč hostů zakončil levou nohou vedle pravé tyče, možná, že byl i zbrklý v zakončení.
 
19
19.
 
17
17.
 
17
Isco nahrál na levou stranu Marcelovi, hosté zakončili poté situaci gólem, ale pro ofsajd, ve kterém byl brazilský obránce neuznali rozhodčí tento gól.
 
14
14. James RODRÍGUEZ - 0:2
 
14
Real Madrid právě vstřelil branku!
Co k tomu dodat? Do útoku Realu po pravé straně se nyní aktivně zapojil třeba i Danilo z pozice stopera. Nicméně JAMES RODRIGUEZ prostě ukázal, jak se jednoduše dá řešit fotbalové přečíslení a rychlý kontr. Celé to začalo u Kovačiče na polovině hřiště, Real byl aktivní v útočné fázi, měl k dispozici hodně hráčů, kteří podporovali ofenzivu. Nakonec JAMES RODRIGUEZ se neukvapil, přihrál na pravou stranu Vázquezovi, jenž mu míč prvním, nebo druhým dotekem vrátil těsně před malé vápno, kde střelec branky zakončil doprostřed do horních pater domácí svatyně svojí levou nohou.
 
12
12.
 
12
K těm nejaktivnějším patří třeba Vázquez, většina akcí jde přes pravou stranu. Nicméně, teď Asensio si navedl míč na levou nohu a střílel k pravé tyči, kam skákal Lux, co to šlo, nakonec právě brankáři domácích pomohla konstrukce branky La Coruni po střele z dvaceti metrů z pravé strany.
 
7
7.
 
1
1. Álvaro MORATA - 0:1
 
1
Real Madrid právě vstřelil branku!
Jenže domácí tým netvořil hru. Jeden z hostů dobře napadal. Navíc mu pomohl Danilo skvělým presinkem a dobrou nátlakovou hrou. Následovala jednoduchá kolmice Isca na pravou stranu, kam si seběhl z pozice útočníka ÁLVARO MORATA. Španělský útočník dal míči pořádnou razanci, jeho pravačka prolétla zřejmě na bližší tyč. 0:1!