po s.n. (1:0) Česko – Švýcarsko
5:4
(1:1, 3:3, 0:0 - 0:0)
Komentuje: Adam Pavlíček
 
V samostatných nájezdech zvítězil tým Česko.
Autorem vítězného nájezdu je MICHAL ŘEPÍK!
 
34:26
Česko právě vstřelilo branku!
Čeští fanoušci propukají v jásot! Dominik Kubalík našel skvělou přihrávkou MICHALA ŘEPÍKA, jehož pokus se ještě odrazil od někoho před brankou, do branky ale zapadl. Asistence: Dominik Kubalík.
 
27:43
Česko právě vstřelilo branku!
Opět je to o jeden gól! Michal Moravčík vyslal táhlou střelu z forhendu od modré čáry. Šikovně stál před brankou DMITRIJ JAŠKIN, který tečoval mezi ruku a tělo švýcarského brankáře! Asistence: Michal Moravčík, Andrej Nestrašil.
 
27:21
Švýcarsko právě vstřelilo branku!
V síti Pavla Francouze se třepotá čtvrtá branka. Simon Moser objel branku a poslal kotouč směrem na brankáře. Ze skrumáže se kotouč objevil až u pravé tyče z pohledu gólmana, kde se trefil pohotový NINO NIEDERREITER. Asistence: Simon Moser.
 
24:09
Česko právě vstřelilo branku!
Gól, který by mohl český tým nakopnout, je tu! Sklenička přenechal v útočném pásmu z druhé vlny najíždějícímu MICHALU MORAVČÍKOVI, který trefil přesně nad beton švýcarského gólmana – 2:3! Asistence: David Sklenička, Tomáš Hyka.
 
22:07
Švýcarsko právě vstřelilo branku!
Tak to je velmi špatný nástup do prostředního dějství z českého pohledu. Joël Vermin na sebe natáhl obránce, těsně před brankovištěm poslal puk na dojíždějícího SIMONA MOSERA, který poté zblízka překonává českého gólmana. Asistence: Joël Vermin, Mirco Müller.
 
20:47
Švýcarsko právě vstřelilo branku!
Švýcaři se hned na začátku usadili v útočném pásmu a proměňují přesilovou hru. Střelou na bližší tyč se prosazuje GRÉGORY HOFMANN. Jeho pokus se ještě možná otřel i vnitřní stranu tyče. Asistence: Sven Andrighetto, Raphael Diaz.
 
16:21
Česko právě vstřelilo branku!
Je to gól! Češi si vytvořili několik dobrý šancí, až tato ale končí v brance! Puk se dostal ke střelci DOMINIKU KUBALÍKOVI, který přízemní střelou prostřelil a rozradostnil české příznivce! Asistence: Martin Nečas.
 
11:13
Švýcarsko právě vstřelilo branku!
Švýcaři měli v součtu trestů k dispozici dvou minutovou přesilovku. Z větší vzdálenosti vypálil Hofmann, jehož pokus Francouz vyrazil jen přede sebe. Na brankovišti už byl ale úspěšný NINO NIEDERREITER. Asistence: Grégory Hoffman.