konec Česko – Finsko
9:0
(2:0, 2:0, 5:0)
Komentuje: Filip Červinka
 
43:58
Česko právě vstřelilo branku!
Nyní se už prázdná finská klec dočkává dalšího oranžového "neštěstí" v podobě zakončujícího MILANA SCHNAUBELTA, jenž využil únikové nahrávky od Krejčího – 9:0. Asistence: Roman Krejčí.
 
41:13
Česko právě vstřelilo branku!
Tak to je nevídané! Dominance českého prvního útoku v čele s JANEM BACOVSKÝM, jenž usměrnil nahozený míček od Kručka za záda bezmocného finského gólmana, se čím dál více zvyšuje. Jan Bacovský navíc dosahuje čistého hattricku – 8:0! Asistence: Martin Kruček.
 
37:07
Česko právě vstřelilo branku!
Aktivní napadání první formace českého národního týmu nese své ovoce a po sérii finských nepřesností se z bezprostřední blízkosti prosazuje JAN BACOVSKÝ – 7:0. Asistence: Martin Kruček.
 
33:36
Česko právě vstřelilo branku!
Tak to byla dech beroucí a doslova oku lahodící akce v podání Špačka, jenž přenechal míček Kručkovi a ten ho zadovkou poslal před branku, kde číhal JAN BACOVSKÝ, jenž zasunul míček za záda bezmocně padajícího Kuryho – 6:0. Asistence: Martin Kruček.
 
31:26
Česko právě vstřelilo branku!
A je to tady! Kýžený úspěch v přesilové hře je na světě, kdy se na modré čáře s ničím a s nikým nemazlil TOMÁŠ KUDELA, jenž propálil vše, co mu stálo v cestě – 5:0. Asistence: Tomáš Wróbel.
 
24:07
Česko právě vstřelilo branku!
Tak tohle vypadá na velký debakl! TOMÁŠ WRÓBEL si šel od začátku svého střídaní tvrdě za svým cílem, který byl vstřel branku, a to se mu po aktivním napadání finské rozehrávky podařilo – 4:0. Asistence: Jan Bílý, Michal Slanec.
 
22:54
Česko právě vstřelilo branku!
Velký tlak české družiny je proměněn! Lux krásně kombinoval s Hnízdilem, který předložil míček na vrchol kruhů MILANOVI SCHNAUBELTOVI, jenž střelou golfem přetavil v další branku českého výběru a jedná se o jeho premiérový zásah v seniorské reprezentaci – 3:0! Asistence: Daniel Hnízdil.
 
9:20
Česko právě vstřelilo branku!
Nyní to dlouhou dobu vypadalo, jakoby český tým hrál přesilovou hru a nese to své ovoce! Po střele Kručka z pravé strany si před brankou důrazně počínal TOMÁŠ KUDELA a míček se doslova došoural mezi betony beznadějně se ohlížejícího finského gólmana – 2:0. Asistence: Martin Kruček, Miroslav Růžička.
 
1:34
Česko právě vstřelilo branku!
Tak to byla velmi povedená útočná kombinace, kdy si Hudeček vyměnil míček za brankou Kuryho se Slancem a následně proběhla rychlá kolmice na mezi kruhy stojícího TOMÁŠE WRÓBELA, jenž se střelou z první nemýlil – 1:0. Asistence: Michal Slanec.