konec Česko – Velká Británie
6:0
(2:0, 2:0, 2:0)
Komentuje: Filip Červinka
 
Linda HYKSOVÁ - 6:0
 
44:26
Česko právě vstřelilo branku!
Tak jsem se přeci jenom spletl. Do útočné akce se přihnala LINDA HYKSOVÁ, která střelou z mezikruží nedává britské gólmance sebemenší šanci a jen tak splňuje limit dvou českých gólů v každé třetině – 6:0. Asistence: Martina Topičová.
 
43:06
Kosinová předvedla pohlednou individuální akci, v níž předběhla tři britské hráčky, ale její zakončení z mezikruží nakonec skončilo na boční síti.
 
42:19
Teď však měla před sebou poloodkrytou branku, kterou trestuhodně minula!
 
41:04
Loweová využila svých fyzických předností a natlačila se pře Outratovou, jež se musela vyšvihnout zákrokem betony!
 
37:53
Jako nyní Volková, jejíž pumelice jen těsně minula pravou tyčku britské klece.
 
36:47
České družstvo si zahraje přesilovou hru, jelikož se držením provinila Helen Jacksonová a míří tak na lavici hanby.
 
Aneta LÉDLOVÁ - 5:0
 
33:34
Česko právě vstřelilo branku!
Tak tohle muselo britskému týmu doslova vyrazit dech! ANETA LÉDLOVÁ se po odpočinku vrátila do hry a ve vlastním oslabení 3 na 5 využila zaváhání britské rozehrávky a povedeným zakončením z bezprostřední blízkosti si došla pro pátou českou branku – 5:0! Bez asistence.
 
33:14
Kvasničková si ve vlastním dvojnásobném oslabení vzala míček do své moci a prohnala se kolem dvou Britek s bleskovou rychlostí. Škoda že se jí nepodařilo lépe zakončit, tohle byl úchvatný moment české útočnice!
 
32:42
Tak to je nepříjemné, je tu další vyloučení českého týmu, kdy Volková podrazila Laingovou a míří na trestnou lavici. Britská družina si tak zahraje dlouhou přesilovku 5 na 3!
 
32:13
Rejlová si počínala nedovoleným bráněním a míří za katr. Britky si tak zahrají první přesilovou hru!
 
26:15
A je to tady, Sarah Loweová se provinila držením a míří na lavici hanby, kde si odsedí dvě minuty. Na českou družinu čeká druhá přesilovka v tomto zápase, podaří se lvicím tuto výhodu využít?
 
24:35
Němcová prověřila pozornost Quigleyové, jež své místo v brance britského týmu obsadila po čtvrtém českém zásahu. Vystřídala tak velmi smutnou Jacksonovou.
 
23:41
Vypadá to, že už na hřiště nechodí nejlepší české hráčky v podobě Rullové a Lédlové. Trenéři je tak nechávají odpočinout.
 
Tereza PALOVÁ - 4:0
 
22:30
Česko právě vstřelilo branku!
A je tu další brankový zásah českého týmu, jež si opět počínal s velkým důrazem a po vybojování míčku Kuželovou, se míček dostal mezi kruhy k obsazené TEREZA PALOVÉ, jež střelou švihem překonala beznadějně se ohlížející Jacksonovou – 4:0. Asistence: Anna Kuželová, Kateřina Němcová.
 
Monika HRNEČKOVÁ - 3:0
 
20:50
Česko právě vstřelilo branku!
Tak se české družstvo přeci jenom dočkává další kýžené branky, kdy se těsně po skončení přesilovky z dorážky před brankou Jacksonové prosazuje MONIKA HRNEČKOVÁ, jež si počínala na brankovišti velmi důrazně a nese to své ovoce – 3:0. Asistence: Vendula Přibylová, Denisa Křížová.
 
18:10
A sudí tohoto klání situaci vyhodnocují vyloučením britské hráčky za podražení. Trestné střílení se nepojede, ale Češky si zahrají přesilovou hru.
 
18:10
Denisa Křížová se hnala sama na Jacksonovou, ale v brejku byla faulovaná a zakončit se jí nepodařilo.
 
13:45
Herzigová se protlačila před Jacksovnou, její střela mezi betony ale úspěšná nebyla.
 
9:33
A je tu další velká šance z dílny Rullové, která si však na britskou gólmanku střelou z levé strany nepřišla.
 
Michaela RULLOVÁ - 2:0
 
5:51
Česko právě vstřelilo branku!
Tak to byla hodně zajímavá branka, o níž se opět postarala kapitánka české družiny MICHAELA RULLOVÁ, k níž se po sérii odrazů od zadního mantinelu přikulil míček přímo před Jacksonovou, kterou česká útočnice bezproblémů překonala střelou k levé tyči. Vedeme tak již o dvě branky – 2:0! Asistence: Martina Topičová.
 
5:08
Palová se ocitla sama před brankou Jacksonové, na tu si ale nepřišla ani po třech dorážkách!
 
2:03
České lvice se opět tlačí do útoku a Jacksonová musela řešit nepříjemnou střelu Kvasničkové!
 
1:39
Česko právě vstřelilo branku!
Češky se však opět dostaly do předbrankového prostoru britské družiny, kde si na výsost dobře počínala MICHAELLA RULLOVÁ, jež po krásné nahrávce od Palové doklepla z bezprostřední blízkosti míček za záda bezmocné Jacksonové – 1:0. Asistence: Tereza Palová, Aneta Lédlová.