konec Česko – Velká Británie
6:0
(2:0, 2:0, 2:0)
Komentuje: Filip Červinka
 
44:26
Česko právě vstřelilo branku!
Tak jsem se přeci jenom spletl. Do útočné akce se přihnala LINDA HYKSOVÁ, která střelou z mezikruží nedává britské gólmance sebemenší šanci a jen tak splňuje limit dvou českých gólů v každé třetině – 6:0. Asistence: Martina Topičová.
 
33:34
Česko právě vstřelilo branku!
Tak tohle muselo britskému týmu doslova vyrazit dech! ANETA LÉDLOVÁ se po odpočinku vrátila do hry a ve vlastním oslabení 3 na 5 využila zaváhání britské rozehrávky a povedeným zakončením z bezprostřední blízkosti si došla pro pátou českou branku – 5:0! Bez asistence.
 
22:30
Česko právě vstřelilo branku!
A je tu další brankový zásah českého týmu, jež si opět počínal s velkým důrazem a po vybojování míčku Kuželovou, se míček dostal mezi kruhy k obsazené TEREZA PALOVÉ, jež střelou švihem překonala beznadějně se ohlížející Jacksonovou – 4:0. Asistence: Anna Kuželová, Kateřina Němcová.
 
20:50
Česko právě vstřelilo branku!
Tak se české družstvo přeci jenom dočkává další kýžené branky, kdy se těsně po skončení přesilovky z dorážky před brankou Jacksonové prosazuje MONIKA HRNEČKOVÁ, jež si počínala na brankovišti velmi důrazně a nese to své ovoce – 3:0. Asistence: Vendula Přibylová, Denisa Křížová.
 
5:51
Česko právě vstřelilo branku!
Tak to byla hodně zajímavá branka, o níž se opět postarala kapitánka české družiny MICHAELA RULLOVÁ, k níž se po sérii odrazů od zadního mantinelu přikulil míček přímo před Jacksonovou, kterou česká útočnice bezproblémů překonala střelou k levé tyči. Vedeme tak již o dvě branky – 2:0! Asistence: Martina Topičová.
 
1:39
Česko právě vstřelilo branku!
Češky se však opět dostaly do předbrankového prostoru britské družiny, kde si na výsost dobře počínala MICHAELLA RULLOVÁ, jež po krásné nahrávce od Palové doklepla z bezprostřední blízkosti míček za záda bezmocné Jacksonové – 1:0. Asistence: Tereza Palová, Aneta Lédlová.