konec FC Slovan Liberec – SK Dynamo Č. Budějovice
4:0
(1:0)
Komentuje: Tomáš Honzejk
 
90+1
Střídání v týmu FC Slovan Liberec:
ze hřiště odchází Matěj Valenta, přichází Milan Lexa.
 
90
Liberec právě vstřelil branku!
Tak VICTOR OLATUNJI se přece jen dočkal. Ahmad Ghali krásně obešel protihráče u postranní čáry, posunul balon na Tuptu, který jej zavezl na útočnou polovinu a předložil samotnému Olatunjimu. Nigerijský útočník nejprve trefil tyč a z dorážky ani ne metr před prázdnou bránou se mu balon zamotal pod nohy a jen tak tak, že skončil v síti. Komický, ale nakonec gólový moment.
 
88
Ondřej Čoudek fauloval Olatunjiho v kruhu a také on vidí žlutou kartu.
 
85
Další obrovská šance domácích! Fukala našel z první úplně volného Olatunjiho na hranici malého vápna, který už mířil do v podstatě prázdné brány. kde se vzala, tu se vzala, pravá noha Janáčka, který se roztáhl jako pták nad propastí a úžasným zákrokem vzal domácím čtvrtou gólovou radost.
 
84
Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice:
ze hřiště odchází Lukáš Havel, přichází David Broukal,
ze hřiště odchází Quadri Adebayo Adediran, přichází Jakub Grič.
 
82
Střídání v týmu FC Slovan Liberec:
ze hřiště odchází Jan Mikula, přichází Ahmad Ghali,
ze hřiště odchází Christian Frýdek, přichází Filip Prebsl.
 
81
Liberec právě vstřelil branku a pod Ještědem je, zdá se, rozhodnuto!
Michal Fukala zatáhl balon po pravé straně a poslal centr do vápna, kde míč přizvedl jeden z obránců na zadní tyč přímo do běhu ĽUBOMÍRA TUPTY a slovenský útočník se střelou po zemi mezi nohy nemýlil a zvyšuje na 3:0.
 
79
Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice:
ze hřiště odchází Patrik Čavoš, přichází Michal Škoda.
 
78
Victor Olatunji se u brankové čáry dostal před Lukáše Havla, který následně nigerijského útočníka fauloval těsně vedle hranice velkého vápna a dostává žlutou kartu.
 
66
Liberec právě vstřelil branku!
Tak tohle střídání se domácímu trenérovi povedlo! Mohamed Doumbia udržel balon a podél postranní čáry jej posunul na Olatunjiho. Ten našel volného Tuptu, který z otočky přihrál na druhou stranu hřiště na úplně volného CHRISTIANA FRÝDKA a domácí štírek se střelou z první na zadní tyč nemýlil!
 
65
Střídání v týmu FC Slovan Liberec:
ze hřiště odchází Matyáš Kozák, přichází Ľubomír Tupta,
ze hřiště odchází Ivan Varfolomejev, přichází Mohamed Doumbia.
 
59
Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice:
ze hřiště odchází Daniel Hais, přichází Jakub Matoušek,
ze hřiště odchází Roman Potočný, přichází Branislav Sluka.
 
55
Liberec se dostal pohlednou kombinací až ke střele, kdy pálil ve velmi dobré pozici Kozák po posunutí Valenty. Druhou branku však mladý útočník nepřidal, jelikož mířil těsně vedle.
 
45+2
Ivan Varfolomejev zastavil slibně se rozvíjející akci a také on bude hrát pod žlutým trestem.
 
39
Liberec právě vstřelil branku!
Domácí se v krátké chvíli znovu radují. Po rohovém kopu se dostal balon k Mikulovi, který mířil z dorážky do břevna. Balon se ale odrazil před MATYÁŠE KOZÁKA, který buldočí silou přetlačil soupeře a dostal míč za brankovou čáru.
 
32
Liberec právě vstřelil branku!
Domácí se přece jen dočkali! Odražený balon vrátili do vápna, kde hlavičkoval Olatunji. Jeho pokus vyrazil Janáček přímo k nohám DOMINIKA PLECHATÉHO, který střelou pod břevno otevřel skóre utkání.
 
29
Quadri Adebayo Adediran zbytečně dohrál zezadu libereckého Purzitidise a zaslouženě vidí první žlutou kartu zápasu.
 
13
Z ničeho nic se po hezké akci dostali do šance hosté. Jakub Hora obloučkem překonal libereckou obranu, kde si balon stáhl Adediran a z druhé z úhlu tvrdě vypálil. Bačkovský jeho střelu na bližší tyč reflexivně vyrazil rukou.
 
6
Domácí mohli jít do vedení, ale proti byl výborný Janáček! Nejprve vyrazil chytře tečovanou střelu Olatunjimu, aby hned vzápětí vstal a opět vyrazil tvrdou dorážku Kozáka. Následně se dostal k balonu Mikula a vrátil zpět před bránu Olatunjimu. Druhý pokus poslal nigerijský útočník vysoko nad.