konec FC Slovan Liberec – SK Dynamo Č. Budějovice
4:0
(1:0)
Komentuje: Tomáš Honzejk
 
90
Liberec právě vstřelil branku!
Tak VICTOR OLATUNJI se přece jen dočkal. Ahmad Ghali krásně obešel protihráče u postranní čáry, posunul balon na Tuptu, který jej zavezl na útočnou polovinu a předložil samotnému Olatunjimu. Nigerijský útočník nejprve trefil tyč a z dorážky ani ne metr před prázdnou bránou se mu balon zamotal pod nohy a jen tak tak, že skončil v síti. Komický, ale nakonec gólový moment.
 
81
Liberec právě vstřelil branku a pod Ještědem je, zdá se, rozhodnuto!
Michal Fukala zatáhl balon po pravé straně a poslal centr do vápna, kde míč přizvedl jeden z obránců na zadní tyč přímo do běhu ĽUBOMÍRA TUPTY a slovenský útočník se střelou po zemi mezi nohy nemýlil a zvyšuje na 3:0.
 
66
Liberec právě vstřelil branku!
Tak tohle střídání se domácímu trenérovi povedlo! Mohamed Doumbia udržel balon a podél postranní čáry jej posunul na Olatunjiho. Ten našel volného Tuptu, který z otočky přihrál na druhou stranu hřiště na úplně volného CHRISTIANA FRÝDKA a domácí štírek se střelou z první na zadní tyč nemýlil!
 
39
Liberec právě vstřelil branku!
Domácí se v krátké chvíli znovu radují. Po rohovém kopu se dostal balon k Mikulovi, který mířil z dorážky do břevna. Balon se ale odrazil před MATYÁŠE KOZÁKA, který buldočí silou přetlačil soupeře a dostal míč za brankovou čáru.