konec FC Zlín – FC Hradec Králové
2:2
(2:1)
Komentuje: Lukáš Mihal
 
90+4
Střídání v týmu FC Hradec Králové:
ze hřiště odchází Filip Kubala, přichází Petr Pudhorocký.
 
90+1
Hradec Králové mohl definitivně rozhodnout, obrovskou šanci ale nevyužil! Matej Rakovan už byl mimo pozici a před Petrem Kodešem stál už jen jeden obránce, ale hráč hostů nastřelil připraveného beka. Vzápětí ještě dorážel Matěj Koubek, ale ten bránu jen přestřelil.
 
90
Jakub Kolář si musel pomoci nedovoleně, protože mu unikal protihráč. Možná si to ale měl rozmyslet, protože to pro něj znamená druhou žlutou kartu, a tím pádem v zápase končí.
 
84
Střídání v týmu FC Trinity Zlín:
ze hřiště odchází Vukadin Vukadinović, přichází Youba Dramé.
 
81
Matej Rakovan dostává žlutou kartu, protože opakovaně mu rozehrávka trvala příliš dlouho.
 
76
Pořád se ale hraje lépe hostům, kteří tak opět pořádně zahrozili hlavičkou. Zakončení Vojtěcha Smrže ale zlikvidoval Matej Rakovan na brankové čáře.
 
72
Hradec Králové právě vstřelil branku!
Hradec Králové je odměněn za svou aktivitu a opět vyrovnává stav utkání! Asistencí se blýskl Adam Gabriel, který vymyslel parádní centr na DANIELA VAŠULÍNA. Ten se s tím vůbec nemazal a hlavou zakončil neomylně k bližší tyči, Matej Rakovan se natahoval marně. Asistence: Adam Gabriel.
 
66
Střídání v týmu FC Trinity Zlín:
ze hřiště odchází Libor Kozák, přichází Filip Balaj.
 
59
Střídání v týmu FC Hradec Králové:
ze hřiště odchází Štěpán Harazim, přichází Daniel Vašulín.
 
53
Střídání v týmu FC Trinity Zlín:
ze hřiště odchází Tom Slončík, přichází Jakub Janetzký.
 
52
Při rohovém kopu na zadní tyči číhal Matěj Koubek, který se nakonec dostal až k zakončení, ale pod tlakem mířil jen vysoko nad bránu!
 
46
Střídání v týmu FC Hradec Králové:
ze hřiště odchází Jakub Kučera, přichází Jakub Rada.
 
45+5
Zlín právě vstřelil branku!
Gól do šatny je vždycky hodně nepříjemný, což nyní na vlastní kůži zažijí hradečtí fotbalisté. Vukadin Vukadinović totiž z pravé strany vymyslel povedený centr do malého vápna, kam skluzem najel LIBOR KOZÁK, který se štěstím dostal míč do sítě od tyčky. Asistence: Vukadin Vukadinović.
 
38
Hradec Králové právě vstřelil branku!
Velký šok pro domácí fotbalisty, kteří ještě před chvílí vedli o dvě branky, ale najednou je vyrovnáno! Hostům to konečně vyšlo vzduchem, i když první centr Marek Hlinka ještě odvrátil. Míč ale ihned vrátil před bránu Vojtěch Smrž, který tak našel MATĚJE KOUBKA, jenž se z bezprostřední blízkosti nemýlil. Asistence: Adam Gabriel.
 
35
Druhá zlínská branka nakonec neplatí, protože buď přihrávající Vukadin Vukadinović nebo střílející Tom Slončík byli v ofsajdovém postavení. Mladá zlínská puška si na úspěšnou trefu bude muset ještě počkat.
 
35
Po zlínském autu dokonce přišlo zlínské zakončení, o které se postaral Libor Kozák, ale ten byl při hlavičkovém souboji pod velkým tlakem, a proto nedokázal usměrnit míč mezi tři tyče.
 
26
Jakub Kolář trochu zaspal při bránění a kvůli tomu se před něj dostal Adam Gabriel. Žádnou šanci mu ale nechtěl dopřát, proto ho zezadu poslal k zemi a vysloužil si tak žlutou kartu.
 
5
Zlín právě vstřelil branku!
Ševci využívají hned svou první větší příležitost a jdou do rychlého vedení! Celou akci na levé straně nakopl Robert Hrubý, který pak v šestnáctce uvolnil VACHTANGA ČANTURIŠVILIHO. Ten se zakončením nějakou chvíli čekal, nakonec ale našel odvahu a vyplatilo, protože se střela odrazila od bránícího hráče mimo dosah Michala Reichla. Asistence: Robert Hrubý.