konec FC Zlín – FC Hradec Králové
2:2
(2:1)
Komentuje: Lukáš Mihal
 
72
Hradec Králové právě vstřelil branku!
Hradec Králové je odměněn za svou aktivitu a opět vyrovnává stav utkání! Asistencí se blýskl Adam Gabriel, který vymyslel parádní centr na DANIELA VAŠULÍNA. Ten se s tím vůbec nemazal a hlavou zakončil neomylně k bližší tyči, Matej Rakovan se natahoval marně. Asistence: Adam Gabriel.
 
45+5
Zlín právě vstřelil branku!
Gól do šatny je vždycky hodně nepříjemný, což nyní na vlastní kůži zažijí hradečtí fotbalisté. Vukadin Vukadinović totiž z pravé strany vymyslel povedený centr do malého vápna, kam skluzem najel LIBOR KOZÁK, který se štěstím dostal míč do sítě od tyčky. Asistence: Vukadin Vukadinović.
 
38
Hradec Králové právě vstřelil branku!
Velký šok pro domácí fotbalisty, kteří ještě před chvílí vedli o dvě branky, ale najednou je vyrovnáno! Hostům to konečně vyšlo vzduchem, i když první centr Marek Hlinka ještě odvrátil. Míč ale ihned vrátil před bránu Vojtěch Smrž, který tak našel MATĚJE KOUBKA, jenž se z bezprostřední blízkosti nemýlil. Asistence: Adam Gabriel.
 
5
Zlín právě vstřelil branku!
Ševci využívají hned svou první větší příležitost a jdou do rychlého vedení! Celou akci na levé straně nakopl Robert Hrubý, který pak v šestnáctce uvolnil VACHTANGA ČANTURIŠVILIHO. Ten se zakončením nějakou chvíli čekal, nakonec ale našel odvahu a vyplatilo, protože se střela odrazila od bránícího hráče mimo dosah Michala Reichla. Asistence: Robert Hrubý.