konec FK Jablonec – FK Mladá Boleslav
1:2
(1:1)
Komentuje: Ondřej Belák
 
90+3
V samém závěru se ještě do listiny střelců mohl zapsat střídající Vojtěch Stránský, sám před jabloneckým gólmanem ovšem trefil jen Hanušovu nohu.
 
90+2
Marek Matějovský na půlicí čáře stáhl pronikajícího Surzyna a také vidí žlutou.
 
90
Vladimir Jovović po odpískání ruky procedil něco směrem k hlavnímu rozhodčímu, na světě je další žlutá karta.
 
88
Střídání v týmu FK Jablonec:
ze hřiště odchází Daniel Souček, přichází Michal Černák,
ze hřiště odchází Pavel Šulc, přichází Tomáš Malínský.
 
87
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Hráči z města automobilů se těsně před koncem dostávají do vedení! Jablonecký odchovanec VOJTĚCH KUBISTA obdržel dobrou přihrávku do běhu, z levého křídla pak vyšachoval hned dva domácí beky a překonal Hanuše střelou na vzdálenější tyč. Gól z respektu ke svému ještě nedávnému zaměstnavateli neslavil.
 
86
Daniel Mareček hasil na polovině hřiště zajímavě se rozvíjející brejk Severočechů za cenu žlutého napomenutí.
 
84
Jablonecký Surzyn se zařazuje na seznam hráčů, kteří obdrželi žlutou kartu.
 
79
Další přihrávka fantasticky hrajícího Jovoviće trošku překvapivě propadla až k Chramostovi, jenže ten ve velké šanci nevzal zakončení na sebe! Nakonec ještě přihrál Kratochvílovi, který byl v těžší pozici a jeho dělovku parádně zblokoval obětavý Donát.
 
74
Síly na hřišti se srovnávají! Jovović dlouhou přihrávkou z vlastní obranné poloviny vyslal do úniku Jana Chramostu, do kterého zezadu vrazil vracející se David Šimek. Rozhodčí Machálek dnes podruhé vytahuje červený kartonek.
 
70
Střídání v týmu FK Mladá Boleslav:
ze hřiště odchází Jiří Skalák, přichází Vojtěch Stránský.
 
60
O kuriózní moment se postaral Kratochvíl, který si myslel, že fauloval. Rozhodčí ale hru nepřerušil, a tak Kratochvíl po chvíli váhání pokračoval v akci. A mohl si dokonce připsat asistenci! Jovović se totiž potom krásně prokličkoval až na hranu šestnáctky, hosté jeho ránu dokázali na poslední chvíli zblokovat.
 
56
Žlutou kartu za faul na Jovoviće si prohlíží David Pech.
 
46
Střídání v týmu FK Jablonec:
ze hřiště odchází Tomáš Hübschman, přichází Michal Surzyn.
 
45
Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Hosté bleskově využívají nabídnutou přesilovku! Oslabená jablonecká obrana se rozevřela, Matějovský krásně prostrčil míč na TOMÁŠE LADRU, a ten v souboji s Janem Hanušem zamířil po zemi přesně ke vzdálenější tyči. Symbolicky se tak prosazuje hráč, na kterém se před chvilkou vykartoval Heidenreich.
 
42
A pozor, Jablonec jde ještě v prvním poločasu do oslabení! David Heidenreich ve středu pole hodně tvrdě zajel do Tomáše Ladry. Ačkoliv protihráče nejspíše zranit nechtěl, rozhodčí zaslouženě vytahuje červenou kartu. Jablonečtí tedy znovu potvrzují, že jsou jedním ze dvou nejtrestanějších týmů soutěže. Podruhé v řadě jdou navíc do deseti ještě v první půli!
 
41
Prvním držitelem žluté karty se dnes stává za zákrok na útočné polovině mladoboleslavský David Šimek.
 
18
Jablonec právě vstřelil branku!
Další skvělý Jovovićův moment už vedl k úvodnímu gólu! Černohorský záložník parádní kolmicí z půlicí čáry našel PAVLA ŠULCE, který výborně nabíhal za mladoboleslavskou obranu. Šulc si pak z prvního doteku obhodil vybíhajícího Jana Šedu, a z druhého míč poslal do odkryté brány.
 
7
Teď se ovšem domácí málem sami střelili do nohy! Po obrovském nedorozumění gólmana Hanuše se spoluhráči mimo pokutové území se k míči snadno dostal Jiří Skalák, z otočky ale úplně prázdnou bránu trefit nedokázal.